Yksivuotias Pukstaavi juhlii

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi juhlistaa ensimmäistä toimintavuottaan kaikille avoimella piknikillä lauantaina 30.6. kello 18-20. Myös museo on avoinna kello 20 saakka.

Piknikillä kuullaan musiikkia ja runoutta. Musikantit Pekka & Venla esittävät lauluja Edgar Allan Poen runoihin alkuperäiskielellä. Myös paikallinen Scherzo-kuoro esittää kesäisiä lauluja. Ilta on myös avoin vapaalle runonlausunnalle.

Piknik järjestetään Pukstaavin puistossa ja sateen sattuessa sisätiloissa. Kahvila palvelee kello 20 asti ja tarjolla on muun muassa maistuvia muurinpohjalettuja. Mukaan saa ottaa myös omat piknikeväät.

Vanhan kirjallisuuden päivien 29.-30.6. aikana Pukstaaviin on maksuton museobussikuljetus Sylvään koululta kaksi kertaa tunnissa, 15 minuuttia vaille ja 15 minuuttia yli tasatuntien. Bussi kulkee Pukstaavista Sylväälle tasalta ja puolelta. Museobussina toimii vuoden 1967 Scania. Päätepysäkki on Pukstaavissa, jossa draamahahmot herättävät näyttelyn eloon.

  • Nimetön

    Jaa ettei voi kävellä Sylväältä Pukstaaville. Pitää olla oikein kuljetus muutamalle sadalle metrille. Kuka tämän kustantaa?

  • Nimetön

    Idea piknikistä on hieno, uutta Sastamalassa! Onko tästäkin pakko valittaa?? Ja 18.37 kirjoittaneelle: jaksais varmaan kävellä mutta ideana näyttäisi olevan tuo museobussi. Voi taivas tätä porukkaa………..

  • Toinen tuntematon

    Juu onnea Pukstaaville! Vähitellen homma menee eteenpäin ja profiili vahvistuu ja selkenee! Juhlien ohjelma näyttäisi olevan lupaava. Ei iänikuisia humppa-ensioita eli muita turhia teeveestätuttuja vaan jotain omempaa ja osuvampaa. Taidan tulla paikalle.

Kommentointi ei ole käytössä.