Olli Kunnari jatkaa VaLePassa, joukkue alkaa löytää muotonsa

Lentopallon Mestaruusliigan kauden 2012 parhaaksi pelaajaksi valittu Olli Kunnari jatkaa uraansa VaLePan punaisessa pukkipaidassa. Vammalan Lentopallo ja Kunnari ovat sopineet mallia 2+2 vuotta olevan jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy Kunnarin ulkomaille siirtymisen mahdollistava pykälä. Kesäkuun loppuun saakka Kunnari on vielä vapaa siirtymään, sen jälkeen sopimus astuu voimaan ja mikäli Kunnari siirtyy ulkomaille, on VaLePa oikeutettu korvaukseen.
Molemmilla osapuolilla oli alusta alkaen vahva halu jatkaa hienoa yhteistyötä. Kunnari on asunut jo useamman vuoden Sastamalassa, joten jatkaminen VaLePassa oli hänelle luonnollinen valinta. Lisäksi joukkue ja seura ovat tehneet pitkäjänteisesti tehneet töitä ja kehittäneet toimintaansa, joka mahdollistaa menestymisen tulevina vuosina paitsi Mestaruusliigassa, myös Euroopan kentillä.

Kunnari valittiin toukokuussa yleisöäänestyksellä myös Sastamalan Vuoden Urheilijaksi. Alueviestin haastattelussa Kunnari kertoi tuolloin, että hienointa kuluneessa kaudessa oli mahdollisuus olla lähellä vaimoa ja lapsia, elää normaalia perhearkea. ”Perheeni on minulle kaikkein tärkein. Jos vielä lähden jonnekin muualle pelaamaan, pitää sen olla jotain todella erikoista ja ainutlaatuista”, Kunnari totesi samaisessa haastattelussa.

Lahdenperä ja Vesanen myös jatkosopimuksiin

Kevään ratkaisupeleissä hienoja otteita esittänyt VaLePan oma kasvatti Arttu Lahdenperä on myös tehnyt vuoden jatkosopimuksen. Ahkerana harjoittelijana ja peräänantamattomana taistelijana tunnettu Lahdenperä on seuralle mieluisa jatkaja. Hakkurin paikalla viihtyvä nuori mies ei kaihda koviakaan paikkoja, ja on aina valmis ottamaan  haasteen vastaan. Sopimus varmistaa, että VaLePa voi rauhassa etsiä toista hakkuria, koska mitat täyttävä mies jo joukkueesta löytyy.

Viime kaudella VaLePan riveihin liittynyt Lempäälän jätti Anssi Vesanen muodostaa myös tulevalla kaudella yhden liigan parhaista keskitorjujakaksikoista yhdessä Eduard Venskin kanssa. Vesanen tuo joukkueeseen kokemuksen lisäksi vahvaa osaamista pelin kaikilla osa-alueilla.
VaLePan joukkue alkaa vähitellen löytää muotonsa. Joukkueeseen etsitään vielä toista hakkuria, toista passaria sekä kolmatta keskitorjujaa.

VaLePalla on sopimukset tällä hetkellä Antti Eskon, Arttu Lahdenperän, Jarmo Korhosen, Eduard Venskin, Anssi Vesasen, Olli Kunnarin, Timo Jokisen, Elviss Krastinsin sekä Sakari Mäkisen kanssa.

Alueviestin haastattelussa toukokuussa Kunnari kertoi, että hienointa kuluneessa kaudessa oli mahdollisuus olla lähellä vaimoa ja lapsia, elää normaalia perhearkea. Kuva: Marianna Langenoja

Poimintoja

  • Nimetön

    Ihana mies: Perheeni on minulle kaikkein tärkein 🙂 hyvä porukka muutenkin kasassa, tulee upea lentopallokausi! Mahtavaa että mukana on myös Eetu ja Arttu!!!!

  • Aksel

    Mahtavaa. VaLePan madollisuudet säilyvät jos vain jaksavat yritää tosissaan eiväätkä ala lepsuilemaan kun kerran se paras on jo voitettu.

  • Nimetön

    tulevaa lentopallokautta malttamattomasti odotellen hyvää juhannusta kaikille pelaajille ja taustajoukoille!

  • Nimetön

    Hyvä joukkue, uusi halli ja mahtava yleisö. ja hyvä uutinen oli Kunnarin sopimus valepan kanssa.

Kommentointi ei ole käytössä.