Kiikoinen muuttuu Sastamalaksi

Itella Posti Oy on ilmoittanut, että Kiikoisten nimen muutos Sastamalaksi on hyväksytty. Postinumero 38360 säilyy.
Sastamalan yhdistymishallitus päätti kokouksessaan 1.10. tehdä Itellalle esityksen Kiikoisten postinumeron nimen muuttamisesta.
Posti jakaa ennen vuodenvaihdetta  muutoksesta  tiedotteen jokaiseen talouteen postinumeron 38360 alueella.

  • Nimetön

    Olisi ollut hyvä palauttaa menetetyt paikannimet, mutta ei edes Kiikoisten kokoomusedustajat yhdistymishallituksessa ole tukeneet Isonokarin ja Virtasen esitystä.

  • Nimetön

    sama homma on entisen kiikan, keikyän, mouhijärven, suodenniemen alueella, kyllä sielläkin paikannimet olisi haluttu säilyttää. En tiedä onko missään tehty yhtä hölmöä päätöstä yhtenäistää myös postitoimipaikkojen nimet??? Onko siis tietoo? Vai onko Saaaaastamalala ainoo…

  • Nimetön

    Jos joku ehdokas lupaa ottaa uudelleen nimiasian esille äänestän sellaista. Enkä puhu nimestä Sastamala vaan postitoimipaikkojen nimistä.

  • Aivan sama

    Ei ole tulvaa tontilla. On katto pään päällä. On ruokaa ja lämmintä ja on työpaikka. Läheiset ja rakkaat on terveitä. On aivan sama, mitä laskun päällä lukee, kunhan se perille tulee.

  • tuntematon

    Kiikoslaisiksi tuntevat älkää muuttako 38360 K I I K O I N E N koskaan sastamalaksi. Posti tulee perille varmasti nykyisellä postinumerolla ja KIIKOINEN postitoimipaikalla.

    Huom! Ei koske niitä 10 tyhmää !

Kommentointi ei ole käytössä.