Jätekuljetus puhutti jälleen

Anssi Ahtiainen nousee rohkeasti ylös. Hän saa kimmakkeen, kun Loimi-Hämeen Jätehuollon toimitusjohtaja Immo Sundholm toteaa, että Suomi on ainoa maa Euroopassa, jossa jätehuollossa on sopimusperusteisia kuljetuksia.
”Olen kiertänyt muutakin kuin tahkoa, enkä missään ole nähnyt niin paljon paskaa kaduilla kuin Etelä-Euroopassa. Minun jätteeni hakee sastamalalainen sinivalkoinen auto. Sen mukaan voi tarkistaa kellonsa. Älkää vaan missään tapauksessa siirtäkö jätteiden kuljetusta kunnalliseksi toiminnaksi.”

Ahtiainen puhui Sastamalan Kokoomuksen järjestämässä jäteillassa Vammalan kauppalantalolla maanantaina 10. kesäkuuta. Paikalla ovat kaikki osapuolet, eli kaupunki, jätehuoltoyhtiöt, paikallisia kuljetusyrittäjiä ja asiakkaita.

Lue illan kulusta Alueviestistä 12.6.

Anssi Ahtiainen vastustaa kunnallista jätteiden kuljetusta.

Poimintoja

  • Kari Kairavirta

    Olen samaa mieltä Anssin kanssa!
    Timo Finska työntekijöineen toteutti erittäin asiallisesti pyydetyt palvelut asuessani vielä Tyrväällä! Niin yrityksen(työntekijänä), kuin sen aikaisen kiinteistöni mahdolliset jätepalveluihin liittyvät toiminnot!
    Palvelu toimi ja nopeasti…onhan se pikkasen ihme, kun moiset ”ääliöt”, nimiä mainitsematta…yrittivät tuhota synnyinkaupunkini yrittäjyyden!

    Ehkäpä näillä sydeemeillä on tarkoitus tuhota kaikki sieltäkin…niin sairaala, koulut…lista lienee ääretön, enpä tiiä!

Kommentointi ei ole käytössä.