Sastamalassa yli 5 000 asiakasta sähköttä

Illan mittaan sähköttömien talouksien määrä on Sastamalassa noussut yli viiden tuhannen. Vähän kello 19 jälkeen vailla sähköä oli 5 063 Fortumin asiakasta. Vikakohteita oli kymmenen. Vammalassa, Äetsässä ja Suodenniemellä sähköttömiä oli 4 819, Kiikoisissa 244.

Poimintoja

  • Puut nuriin

    Kannattaisko joskus kaataa niitä puita ennen kuin ne kaatavat linjat. Monelta vahingolta säästyttäisiin ei kaikilta mutta tuntuu ettei nykyään kaadeta enää lainkaan mistään linjojen lähistöllä olevia puita niin kuin joskus oli tapana.

    Sastamalan keskustassakin puistokadulla, itsenäisyydentiellä ja puistoissa on aivan liikaa puita jotka pitäisi kaataa jo sen takia että ne aiheuttavat vaaraa ihmisille koska ne roskaavat kadut ja ihmisten piha alueet. Kadut ovat todella liukkaita kun ne ovat täynnä märkiä puiden lahtiä ja roskia. Sastamalassa on satoja joutilaita puita mitkä pitäisi kaataa pois. Ne ovat äärettömän rumia eivätkä tuo lisää viihtyvyyttä vaan ovat suuri riesa ainakin omakotiasukkaille jotka kärsivät niistä ja joutuvat siivoamaan niiden lehtiä, siitepölyjä, urpusilppuja ja roskia. Kaataisivat puut ja hyödyntäisivät ne.

    • Nimetön

      Ei kannata, se ei lisää sijoitetun pääoman tuottoa kuluvan kvartaalin aikana.

Kommentointi ei ole käytössä.