Huittisten Riili starttaa perjantaina

Kaksikymmentä opiskelijaa Lauttakylän lukiosta ja Sastamalan koulutuskuntayhtymästä heittäytyy perjantaista alkaen opiskelemaan yrittäjyyttä tavallista käytännöllisemmin keinoin.
Kolmatta kertaa järjestettävä Huittisten Riili on kokenut suuria muutoksia.
”Yksi iso käänne on se, että tänä vuonna kilpailijat tulevat Lauttakylän lukion yrittäjäkurssilta ja Sastamalan koulutuskuntayhtymän Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistosta. Satakunnan ammattikorkeakoulu osallistuu tapahtumaan vastaamalla järjestelyistä”, yhteistyökoordinaattori Mikko Lehtonen Samkista kertoo.
Viikon mittaisen kilpailun aikana neljä oppilaiden muodostamaa joukkuetta kohtaa neljässä eri tehtävässä. Vaikka kilpailutehtäviä ei paljasteta etukäteen, Lehtonen vihjaa niissä vaadittavan ainakin yrittäjyyttä, myyntiä, markkinointia ja ostotoimintaa.
”Kilpailijoilla on edessä oikeita tehtäviä, yrityksiä ja ihmisiä. Tehtävät on pyritty laatimaan niin, että ne kannustavat yrittäjämäiseen toimintaan. Menestyminen vaatii suunnitelmallisuutta ja heittäytymistä.”
Huittisten Riilin yhteistyökumppaneina ovat Seloy Oy, LähiTapiola, PMC Polarteknik, Huittisten Kirjakauppa, Kesport, Huittisten Keila- ja Pelihalli sekä Huittisten kaupunki.

Lue lisää Alueviestistä 19.3.

Huittisten Riilissä kilpailee 20 nuorta Lauttakylän lukiosta ja Sastamalan koulutuskuntayhtymästä. Vetäjänä toimii Seloy Oy:n myyntipäällikkö Henri Kiuru.
Huittisten Riilissä kilpailee 20 nuorta Lauttakylän lukiosta ja Sastamalan koulutuskuntayhtymästä. Vetäjänä toimii Seloy Oy:n myyntipäällikkö Henri Kiuru.