Kotitaika piti – Mestaruus katkolla VaLePalle

VaLePan lippu

Vammalan Lentopallo voitti miesten Mestaruusliigan viidennen finaaliottelun, kun Kokkolan Tiikerit kaatui keskiviikkoiltana 3-0. Samalla VaLePa käänsi sarjan tasatilanteen edukseen 3-2.

Erät Tampere Areenassa päättyivät 25-22, 25-18 ja 25-14. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla, joten VaLePalla on mahdollisuus katkaista sarja seuraavassa ottelussa.

Kuudes finaali pelataan Kokkolassa perjantaina kello 18.30.

  • Nimetön

    Ehkäpä Sastamalaan kannattaisi rakentaa urheiluhalli, jossa VaLePa voisi pelata mestaruudesta…..jaa mutta jokos sitä hallia….?????

  • Nimetön

    Pekka Seppä Sastamalasta voitti Portugalissa EM-kultaa ja EM-pronssia tarkkuussuunnistuksessa. Kai sentään kaupunki muistaa 10000 euron stipendillä ja tietysti bonukset vielä mitaleista päälle….? Ja valtuuston pj. puhuu sekä kansanedustaja säestää.

    • Nimetön

      Eiköhän ne palkintorahat makseta vastineeksi lajin tuomasta myönteisestä julkisuudesta, eikä saavutuksista sinänsä. VaLePasta on ollut aika hyvin juttua maakuntalehdissä ja Hesarissakin. Aika halpa hinta palstatilalle. Toivottavasti se mestaruus tulee!

  • Nimetön

    Vammalan Lentopallon tuoma julkisuus palvelee Vammalan kaupunkia, jota ei enää ole. Sastamala (me Äetsän, Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten veronmaksajat) maksaa olemattomasta julkisuudesta. EI SASTAMALAA yleensä mainita, vain Vammala tai Vammalan Lentopallo. Ei Ylen toimittaja edes tiedä, mikä on Sastamala.

Kommentointi ei ole käytössä.