Kultajuhlat: VaLePa on Suomen mestari!

Mestaruusjoukkue VaLePa
VaLePa – Suomen mestarit vuosimallia 2014! Kuva: Akikuvaa.com.

Olitko paikalla Kokkolassa todistamassa VaLePan voittoa? Julkaisemme myös lukijoiden kuvia paikanpäältä. Lähetä kuvasi osoitteeseen toimitus(a)alueviesti.fi.


Vammalan Lentopallo on voittanut Suomen mestaruuden.

Kokkolan Tiikerit kaatui perjantai-iltana, kun VaLePa mursi finaalisarjassa ensimmäisen kerran kotitaian ja vei kuudennen ottelun 3-1. Erät päättyivät 24-26, 25-14, 20-25 ja 19-25.

Voiton myötä VaLePa päätti ottelusarjan 4-2.

Mestaruus on VaLePalle historian toinen. Edellisen kerran VaLePa voitti kultaa kaksi vuotta sitten. Mitali on VaLePalle kaikkiaan kuudes. Mestaruus on järjestyksessä 58.

VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins on tyytyväinen koko kauteen. ”Erittäin hyvä kausi, olen erittäin onnellinen. Hyvät Eurocupit ja cup-finaaliin pääsy. Runkosarja oli hyvä kokonaisuus nuortenkin saatua tuntumaa. Nuorilla oli kaikkiaan tärkeä rooli. Voitimme mestaruuden, se on tietysti hienoin asia”, Krastins sanoi.

Kullan eteen VaLePa sai tehdä töitä. ”Finaalisarja oli kovin minun urallani. Joukkueiden taso oli todella kova. Teimme todella kovan työn mestaruuden eteen, ihan jokaisen erän eteen. Suuri kunnioitus vastustajille. Lauri Kerminen teki meille paljon ongelmia, vastustajan paras pelaaja”, luonnehti Ugis Krastins.

Alueviesti ja Iskelmä Sastamala onnittelevat VaLePaa!

VaLePan nuoret fanit riemuitsevat. Kuva: Akikuvaa.com.
VaLePan nuoret fanit riemuitsevat. Kuva: Akikuvaa.com.

Kommentointi ei ole käytössä.