VaLePan fanit ottivat suunnaksi Kokkolan

Lähes täysi linja-autollinen VaLePan faneja suuntasi perjantaina kohti Kokkolaan kannustamaan suosikkijoukkuettaan.
Lähes täysi linja-autollinen VaLePan faneja suuntasi perjantaina kohti Kokkolaa kannustamaan suosikkijoukkuettaan.

Tunnelma on korkealla Kokkolaan suuntaavassa VaLePan fanibussissa. Noin 50 innokasta kannattajaa on parhaillaan matkalla kannustamaan VaLePan Mestaruusliigan finaalin voittoon.

Muutama innokas fani hyppää bussin kyytiin vielä matkalta ja suuri kannattajajoukko saapuu pelipaikalle omilla autoilla. ”Varmasti vähintään parisataa punaista on illalla katsomossa”, Sauli Vainiomäki uskoo.

VaLePalla on tänään mahdollisuus ratkaista mestaruus itselleen, sillä sastamalalaiset johtavat sarjaa 3-2. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

”Tänään jatketaan siitä, mihin Tampereella keskiviikkona jäätiin”, Maikki Kulonpää ennustaa. ”Voitto tulee, pokaalia tässä lähdetään kotiin hakemaan”, Hannu Kulonpääkin komppaa vaimoaan. Ensimmäistä kertaa fanibussin kyydissä peliä katsomaan matkaavat Kulonpäät luottavat, että mestaruuden ratkaisee VaLePan hyvä syöttöpeli. ”Tänään on se päivä, kun Kokkolan kotivoittoputki katkeaa”, Hannu uhoaa.

Jos VaLePa viettää tänään mestaruusjuhlia, Kulonpäät lupaavat liittyä mukaan ilolla ja muutamalla kyytipojalla. ”Kun voitto tulee, se otetaan riemulla vastaan.”

Linja-autossa on tunnelmaa.
Linja-autossa on tunnelmaa, kun VaLePan fanit matkaavat Kokkolaan.
Perjantaina päivän väri on punainen.
Perjantaina päivän väri on punainen.