Ylioppilaat saivat valkolakkinsa

Lauttakylän lukiosta valmistui 48 uutta ylioppilasta.
Lauttakylän lukiosta valmistui 42 uutta ylioppilasta.

Kevään uudet ylioppilaat saivat tänään valkolakkinsa ympäri Suomea. Tänä keväänä ylioppilaaksi valmistui noin 28 000 nuorta. Lauttakylän lukiolla lakitettiin 42 uutta ylioppilasta.

Uuden ylioppilaan puheen Lauttakylän lukiolla piti Nelli Mäkitalo.
Uuden ylioppilaan puheen Lauttakylän lukiolla piti Nelli Mäkitalo.

 

Poimintoja

  • Nimetön

    miks ei kuvia vammalasta toimittaja eikö liene huittisista,vammalan seutu täällä alueella lienee enenpi kuvioissa oleva! sori vaan.

  • Vanhat homehtuneet nuotit

    Siitä syystä, että sille toimittajalle olisi pitänyt maksaa palkkaa. Kun joku nappaa kuva ja lähettää sen julkaistavaksi, siitä ei tarvitse maksaa mitään. Kissat kiitoksella elävät, siis.

    Noista ylioppilasjuhlista kommentti: Vammalan lukion lakittajaiset menivät perinteisesti: vastavalmistuneet ylioppilaat olivat sivuosassa, sponsorit ja ikäjääräylioppilaat esillä, näytillä ja äänessä.

    Eikö juhlan pitäisi olla juuri valmistuneiden? Jos juhlan anti on se, miten rehtori puhuu kapulakieltä ja kehuu eli lipaisee yhteistyökumppaneita ja aikapäiviä sitten valmistuneet kellastuneet lakkitollot dominoivat juhlaa, voisi joku jo vaihtaa levyä.

    Netistä juhlaa seuranneena inhotti takaraivokuvaustyyli: ei ollut kivaa katsella sätösen niskaa tai kanarialinnunkeltaista ravaajaa lavalta istumapaikalle.

    Ensi vuonna kovasti viilausta tylsään ja rahoittajien ehdoilla toimivaan juhlaan. Nuoret etusijalle, Naatula juhlapuhujaksi ja pois nuo ikiylioppilaat. Pois kansanedustaja, pois patsastoimikunnat. Miten pölyttynyttä tyyliä, kun kyseessä on noin 19-vuotiaiden elämän tärkein juhla!

    • Nimetön

      Osut aika naulan kantaan paitsi en ymmärrä mitä sinulla on vastaan vanhoja ylioppilaita ja rehtoria. Minusta on aivan normaalia että rehtori koulun kevätjuhlassa kertoo koulun kuulumisia.

      Minä ihmettelen millä perusteella se keltahousuinen kaveri sai vetää omaa showtaan? Eikös ollut niin että tää kaveri ei pystynyt hoitamaan luottamustehtäviä ja erosi jostakin lautakunnasta. Ja taisi olla niitä sastamalan kokoomusnuorten aktiiveja, ellei peräti puheenjohtaja? Puheessa läpisi että yhteiskunta luo kahleita etc. Sitten Satonen tulee sinne vielä kalastelemaan ääniä. Onneksi Satonen sentään ymmärsi puhua lyhyesti ja kävi vain kerran lavalla. Ei nyt millään pahalla mutta onko ihan pakko tuputtaa puoluepolitiikka uusille ylioppilaille.

Kommentointi ei ole käytössä.