Vesilaskutuksen ongelmia setvitään Sastamalassa

Sastamalan Tukipalvelun vaikeudet Sastamalan Veden laskutuksessa ovat jatkuneet. Korjauksia on tehty, mutta osa ongelmista on ilmennyt uudelleen.

Laskujen toimittamisessa suoramaksuina ja verkkolaskuina on ollut hankaluuksia. Esimerkiksi joulukuun laskutuksen yhteydessä laskuja lähti asiakkaille toisen asiakkaan laskutustiedoilla. Virheellisiä laskuja oli viitisenkymmentä. Sastamalan Tukipalvelu korjasi virheet ja lähetti asiakkaille selvityskirjeet. Virheen lopullista syytä ei ole Sastamalan Vedelle ilmoitettu. Huhtikuun arviolaskutuksessa yksittäinen verkkolasku oli veloitettu toisen asiakkaan suoramaksutililtä.

Sastamalan Vesi on pyytänyt Sastamalan Tukipalvelua tarkastamaan suoramaksuasiakkaiden laskutuksen oikeellisuuden. Pyyntöön ei ole saatu vastausta.

Laskutus on esillä Sastamalan Veden johtokunnassa tiistaina. Asiaa käsiteltiin myös viime elokuussa, kun laskutuksessa oli pitkin vuotta monenlaisia ongelmia.

Poimintoja

  • Nimetön

    Kyllä on kunnallisen osakeyhtiölle vaikeata kirjoittaa laskut oikein.
    Koko SaTu on turha yhtiö.

  • hupsais

    Juuri tuli päivähoito laskuja tuplana monelle. Muukin laskutus tökkinyt jo pidemmän aikaa.

  • Nimetön

    Katsotaan tarkkaan kaikki tiliotteet ja laskut, myös heidän puolestaan, jotka eivät enää itse kykene valvomaan laskujen oikeellisuutta. Ja mihin mittariin ne vesilaskulukemat menevät? Kuka ne esim. taloyhtiöissä lukee ja ilmoittaa, jos käytäntö on tällainen? Tietoo tarvitaan, että voi seurata. Itse en ainakaan tiedä, kuka lukee mun vesimittarini kulutuksen ja onko ilmoittanut oikean luvun. Ja vaikuttaakohan ”muuttoliike” noihin vääriin laskutuksiin? Asukkaiden vaihtuvuus siis.

  • Nimetön

    Ei toimi tietokoneet, ei laskutus, ei mikään laskutus…normaalista liikeyhtiöstä ruvettaisiin perkaamaan porukkaa pihalle ja hankkimaan ammattitaitoa tilalle, mutta ei. Suojatyöpaikkoja Sastamalassa piisaa. Aivan uskomatonta pelleilyä!!!

  • Nimetön

    Keiden kaikkien laskut menevät SaTuun? Ja mitkä laskut??? Tietoa tällekin palstalle, EI vain virkamiesmäistä kommenttia, että katsokaa kaupungin nettisivuilta.

  • Nimetön

    Kysymykseni, mitkä kaikki laskut kulkevat SaTun kautta, poistettiin.

Kommentointi ei ole käytössä.