Apajan parkkipaikat vain kiinteistön asiakkaille

Antero Ylimaa korostaa, että  Apajan parkkipaikat on alunperinkin tarkoitettu vain Apajassa asioivien käyttöön.
Antero Ylimaa korostaa, että Apajan parkkipaikat on alunperinkin tarkoitettu vain Apajassa asioivien käyttöön.

Kiinteistönomistaja Antero Ylimaan mitta tuli täyteen – hän alkaa vaatia 45 euron suuruista valvontamaksua niiltä henkilöiltä, jotka pysäköivät Apajan parkkipaikalle, mutta eivät asioi kiinteistön liikkeissä.

”Kaupunki ei ole laittanut tikkua ristiin Apajan pysäköintitilanteen parantamiseksi. Liikkeissä asioivat valittavat usein, miten vaikea on saada autoaan tontille parkkiin. Tästä lähtien pysäköinti on ilmaista vain Apajan asiakkaille. Pysäköintiaika on rajattu kahteen tuntiin, sillä olen kyllästynyt hinauttamaan pois päivätolkulla parkissa seisovia autoja”, Ylimaa sanoo.

Apajan parkkialueelle asennetaan kameravalvonta, jonka avulla tarkistetaan, siirtyykö ajoneuvonsa alueelle pysäköinyt henkilö kiinteistön liikkeisiin. Jos näin ei tapahdu, lätkäistään kyseisen henkilön auton tuulilasiin maksulappu.

Valvontamaksuista mahdollisesti saadut tulot Ylimaa aikoo lahjoittaa nuorisotyöhön, erityisesti lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Aiheesta lisää 2.7. ilmestyvässä Alueviestissä.

  • Nimetön

    Postin pitää etsiä toiminnalleen sopivampi paikka. Siihen loppuvat sitten kiinteistön omistajan parkkipaikkahuolet. Perustetaan kansanliike – Posti pois Apajan liiketiloista.
    Postille käytännöllisempi ja parempi toimipaikka kuin nykyinen. Eiköhän niitä löydy. Ja ottajia varmasti olisi. Nykyinen postin liiketila on täysin kelvoton. Pois pois sieltä ja nopeasti. ONKO PITKÄ VUOKRASOPIMUS.

  • Nimetön

    Olikos jo huomattu, että Liekolankadun puolella on R-kioskin/postin edessä oleville pysäköintipaikoille johtavan kulkuväylän kohdalla asemakaavassa LIITTYMÄKIELTO!!!
    Kiinteistön omistaja kaivaa nyt toimillaan maata jalkojensa alta…

  • Valvontakamera

    Lapsellista touhua kuten koko seudulla muutenkin kaikki muu touhuilu ja tohina. Älykkyysosamäärä aika alhainen, sanoi joku ja lähti pois.

    Kuka muuten lakaisi läheisen uuden ja hienon kerrostalon autokatoksen harjalta kalalokin pesän veks? Munat olivat pesässä, lintu hautoi. Sitten koko pesä lähti luutimalla kai pois.

    Hyi minkälainen tyyli, kuin paholaisten pidoista.

Kommentointi ei ole käytössä.