Onkiniemenkatu saa asvaltin elokuussa

Vammalan Puistokadun ja Onkiniemenkadun kulmaukseen nousseen kerrostalon rakennustöiden jäljiltä Onkiniemenkatu on Vapaudenkadun risteykseen saakka heikossa kunnossa. Se häiritsee kadunvarren yritystoimintaa. Suurimmat montut on toki paikattu, mutta keskellä kaupunkia oleva katu on ilman päällystettä.
Talon rakentanut YIT osallistui sopimusten mukaisesti erilaisiin kunnallisteknisiin kaivuutöihin ja niiden jälkikorjauksiin. Asvaltointi on kaupungin heiniä.
”Katu asvaltoidaan Puistokadulta Vapaudenkadun risteykseen saakka elokuussa. Heinäkuussa asvalttimiehet eivät tietojeni mukaan täällä liiku. Vapaudenkadun risteyksestä Marttilankadulle saakka tehdään paikkauksia”, kertoo suunnitteluinsinööri Pasi Lähteenmäki Sastamalan kaupungilta.

Lue lisää Alueviestistä 9.7.

Poimintoja

  • Vapaudenkatu

    Onkos se suunnitteluinsinööri käynyt ollenkaan Vapaudenkadulla? suojatiet ja asfaltti puuttuu sieltäkin!! vai jääkö homma torsoksi siltä osin?

  • jiijii

    Lehresä luki, jotta keskellä kaupunkia ei parane olla huonokuntoista katua. Eppäillä soppii, Puistokatu on aika keskellä keskustaa ja kyllä siinä vähän olisi tasottamista.

  • heimo heinonen

    Pasi Lähteenmäen pitäs tosiaan tulla ns. paikan päälle totteemaan Vappaurenkarun kamala kunto. Autot pysäköivät aivan miten sattuu niin, että jalankulkijoille ei jää tillaa ku keskellä katua. Tomu on hirmunen.

Kommentointi ei ole käytössä.