VaLePalle uusia sopimuksia: Venski, Kurppa, Hoogendorn, Pollock, Lehtimäki

Hallitseva lentopallon Suomen mestari Vammalan Lentopallo on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset keskitorjuja Eduard Venskin, passari Mauri Kurpan ja hakkuri Sjoerd Hoogendoornin kanssa. Lisäksi uutena pelaajana Sastamalaan saapuu amerikkalainen keskitorjuja Matthew Pollock. Samoin omista junioreista passari Arttu Lehtimäki nousee mukaan liigajoukkueen vahvuuteen.

Valkovenäläiselle Eetu Venskille tuleva kausi on VaLePan pukkipaidassa jo peräti kolmastoista. Hän tulee muodostamaan yhdessä viime kaudella PerPossa pelanneen Matthew Pollocin kanssa liigan pelätyimmän torjuntakaksikon. Venski on hallinnut liigan torjuntatilastoja jo vuosikausia. Viime kaudella 208-senttinen Pollock puolestaan otti runkosarjassa ennätykselliset 127 torjuntaa.

Hakkuri Sjoerd Hoogendoornin kausi päättyi tammikuussa ikävään akillesjännevammaan. Mies kuitenkin kuntoutunut erinomaisesti ja on valmis ottamaan jälleen hakkurin vaativan paikan haltuunsa. Kauden alkaessa syyskuun lopulla Hoogendoorn on täydessä iskussa ja valmiina auttamaan joukkuetta.

Hyvää työtä VaLePan joukkueen toisena passarina viime kaudella tehnyt Mauri Kurppa palaa Sastamalaan ja on valmiina kilpailemaan joukkueen 1-passarin paikasta. Kolmantena passarina joukkueeseen liittyy 18-vuotias seuran oma kasvatti Arttu Lehtimäki. Arttu harjoittelee liigajoukkueen mukana, mutta pelaa vielä pääasiallisesti VaLePan kakkosjoukkueessa.

  • Nimetön

    Lehtimäki on liian hyvä nuori seisomaan koko kautta valepan penkillä. Tyhmä veto.

    • pöö

      Arttu pelaa kakkosjoukkueessa… siinä on kaksi kaveria vielä edellä.
      Mutta kehitys on nopeampaa kun pääsee ”isojen” kanssa reenaamaan!!

  • Nimetön

    Ai missä 2 joukkueessa? kun ykkössarja paikkaa ei otettu vastaan? Pelaaminen kakkossarjassa kehittää yhtä paljon kuin Tyrvään liiga. Typerä veto oli jättää poikien hankkima paikka 1. Sarjassa käyttämättä!

    • Nimetön

      Onko sinulla tieto että olisiko toteutunut ykkössarjan vaatima budjetti ja voitko kertoa pelaajien nimet jotka siihen olivat sitoutuneet?

  • Nimetön

    Ikäni lentopalloa seuranneena en ihan ymmärrä miten kannattaa rakentaa huipputason kansainvälinen joukkue lajissa jossa katsojatulot koko kaudelta ovat samaa luokkaa kuin kahden jääkiekon liigaottelun lipputulot yhteensä , pelaajat ovat kuitenkin työsuhteessa seuraan,
    mestaruusliigassa joukkueet menevät joka toinen vuosi konkurssiin ja nimi vaihtuu,
    ainoastaan valepalla on tulevaisuutta kunhan sponssit jaksavat!

    • valepa

      Samaa olen ihmetellyt. Suomessa, kun on palloilulajeissa esimerkkejä miten ei kannata tehdä!!
      Nyt varsinkin kun paikkakunnan ”massit” on pienemmät kuin koskaan niin kannattaa olla varovaisia. Suomessa on niin rajalliset mahdollisuudet rakentaa mitään kansainvälistä menestystä. Parempi taistella Suomen mestaruudesta ja pitää seura jaloillaan.

Kommentointi ei ole käytössä.