Bioenergiaterminaali suunnitteilla Kiikoisiin

Sastamalassa Kiikoisten Pappilankallion alueelle on suunnitteilla bioenergiaterminaali.

Kirkkoneuvosto hyväksyi seurakunnan ja Transact Oy:n välille solmittavan sopimuksen pääosin seurakunnan mailla olevan metsäautotien käytöstä ja kunnossapidosta.

Bioenergiaterminaalin toteutuessa metsäautotien käyttö on merkittävästi lisääntymässä. Terminaali toisi metsäautotielle yhdestä viiteen raskasta ajoneuvoa vuorokaudessa.

Transact hakee Sastamalan kaupungilta ympäristölupaa bioenergiaterminaalin perustamista varten.

  • Nimetön

    Hieno juttu! Puun käyttö tulee energialähteenä lisääntymään ja varastoalueita tarvitaan turvaamaan tasainen ja/tai riittävä materiaalivirta polttoprosessiin.

  • Nimetön

    Ei tuonne kitisevään ja umpimielisiä ihmisiä sikiävään tuppukylään tarvi mitään rakentaa. Paljon parempi olisi kun terminaali rakennettaisiin lähemmäksi keskustaa, matkat olisivat lyhyempiä.

    • Nimetön

      ÄLÄ sie irvistele meitä Kiikoislaisia,tää ON HYVÄ paikka asua,kaiken keskellä!!

  • Nimetön

    Aina tuommoisia kitisijöitä löytyy kuten tuo 9:30 kirjoittanut umpimielinen tuppukyläläinen!

    Hienoa, hyvä paikka tuommoiselle tuo Pappilankallioiden alue!

  • Nimetön

    siis miettikää ny. kiikosiin.mitä ihmettä se sinne pitäs rakentaa,keskelle ei mitään.

    • Nimetön

      Niimpä, kaikki aina Kiikoisiin… Mikä ihmeen veto siinä paikassa on!?

  • Nimetön

    Huomaatteko kiikoislaiset, minkälaisen maineen tämä teidän ammattiruikuttajanne on teille hankkinut? Ennenvanhaan tuollainen olisi laitettu porukalla ruotuun. Nyt teitä nauraa naurismaan aidatkin – parhaassa tapauksessa. Monella on jo hymy hyytynyt ja alkanut oikeasti ottaa päähän tämä junttimainen käytös, joka yhdistetään nyt jokaiseen kiikoislaiseen. Se ei ole hyväksi kylän kehitykselle saati yritystoiminnalle.

  • Nimetön

    Jaa, mää kyllä tarkoitin että miksei tänne keskustaan mitään saada, kaikki vaan Kiikoisiin? Onhan siellä abc:kin jota ei saatu tänne. Ja komee tori. Ja katuvaloja joka risteyksessä. Ja komeat kevyen liikenteen väylät. Millä ihmeellä ne kaikki on sinne saatu? Ja taas tämmöinen jota joku vammalalainen ehti jo kadehtiin. Kateutta se on, mää sanon suoraan! Ainakin mulla!

  • Nimetön

    Jos terminaali rakennettaisiin keskustaan, olisivat haittavaikutukset keskustan olosuhteisiin liian suuret ja siitä syntyisi vielä suurempi poru. Pappilankallio on juuri oikea paikka: tarpeeksi syrjässä, raaka-ainelähteet lähellä ja kulkuyhteydet neljään suuntaan hyvät.
    Muuten, Pappilankallion tie ei ole mikä tahansa metsäautotie. Se on perusrakenteiltaan kestävä. Pohjanmaan tietä rakennettaessa sieltä ajettiin rekoilla miljoonia kuutioita mursketta.
    Mukana ollut

  • Nimetön

    Mitä nimityksiä: ”kitisevä”, ”umpimielinen” ja ”tuppukyläläinen”. Somessa nuoret opettavat keksimään tällaisten tilalle jotain muuta. Ottakaapas mallia, kiusaaminen on nyt out.

  • Nimetön

    Noita nimittelyjä harrastava kuvittelee olevansa jotenkin parempi ja ylempänä niitä, joilla on eri mielipide. Nimityksillä yritetään nolata ”vastapuoli”. Ja muuten: itse asiaan en ota kantaa, vain nettikäyttäytymiseen.

Kommentointi ei ole käytössä.