Herra Hakkarainenkin matkaa Turkuun

 

Sastamalassa valmistaudutaan parhaillaan Turun kansainvälisiin Kirjamessuihin. Sastamala on yksi messujen tämän vuoden teemoista, ja sillä on tapahtumassa oma osasto ohjelmalavoineen. Messulauteilla nähdään monipuolista paikallista kulttuuriohjelmaa jokaisena messupäivänä 3. – 5. lokakuuta. Luvassa on kirjailijahaastatteluja, huumoripitoinen Murrevuoto, teatteriesityksiä ynnä muuta. Messuyleisöä tervehtivät myös Herra Hakkarainen sekä Outolan veljekset Tatu ja Patu. Turun kirjamessuilla vieraili viime vuonna reilut 25 000 kävijää.

Sastamalan kaupunki tarjoaa asukkailleen ilmaisen kuljetuksen Turun Messukeskukseen. Linja-auto lähtee linja-autoasemalta kaikkina päivinä kello 8.00. Bussi ajaa Kiikan kautta (uimahalli n. 8.15) ja siitä Keikyän kautta (Äetsätalon parkkipaikka n. 8.25). Paluukuljetus lähtee messukeskuksesta perjantaina ja lauantaina klo 18.10 ja sunnuntaina klo 17.10.

Ilmoittautumiset pyydetään tekemään ja samalla ilmoittamaan bussiintulopaikka (linja-autoasema/Kiikka/Keikyä) ma 29.9.2014 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla sastamala@sastamala.fi tai puhelimitse Ritva Ahonen puh. 040 – 357 8745.

Herra Hakkarainen