Sastamalassa jaettiin taiteen ja kulttuurin apurahoja

 

Vasemmalta kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan varapuheenjohtaja Sari Bamberg ja puheenjohtaja Mauri Tuominen, apurahan saajat: Kai Krapu, Outileena Uotila, Helena Vienola, Jukka-Pekka Palviainen, Kati Juurikka, Heidi Piippo ja Ari Virtanen.
Vasemmalta kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan varapuheenjohtaja Sari Bamberg ja puheenjohtaja Mauri Tuominen. Apurahan saajat: Kai Krapu, Outileena Uotila, Helena Vienola, Jukka-Pekka Palviainen, Kati Juurikka, Heidi Piippo ja Ari Virtanen.

Sastamalan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta jakoi tiistai-iltana Kulttuuritalo Jaatsilla taiteen ja kulttuurin apurahat 2014.

Jaossa oli yhteensä 5 000 euroa.

Apurahat myönnettiin seuraavasti:

Kuvanveistäjä Ari Virtanen 1 000 euroa taidenäyttelyn järjestämiseen, Heidi Piippo ja Kati Juurikka 1 500 euroa taideprojektiin Jaatsin veistospuisto, kirjailija Jukka-Pekka Palviainen 1 000 euroa nuortenromaanin kirjoittamiseen, taidekäsityöläinen Helena Vienola 500 euroa kameran hankintaan, taiteen maisteri, artenomi Outileena Uotila 500 euroa taideprojektiin Laitoskäsityö sekä kuvataiteilija Kai Krapu 500 euroa taidenäyttelyn järjestämiseen.

Apurahojen tavoitteena on tukea taiteilijoiden työskentelyä ja luovan työn edellytyksiä sekä edistää kulttuurin ja taiteen saatavuutta ja Sastamalan kaupungin vetovoimaisuutta.

 

 

Poimintoja

  • Kriitikko vaan.

    Olipa iso juttu pienestä rahasta. Ok kirja Sastamala sai 1000 € romaaniin, hyvä.
    Taide sai osuutensa, mutta mitä tällä summalla oikein saadaan, 5000 €.
    Ei juuri mitään näkyvää, kukin kituuttaa näyttelyä, jotka ei tuota mitään.
    Toivotaan edes jokunen kävijä näyttelyyn, ei tämä riitä edes mainostamiseen.
    Tosin nyt ei vaan rahat riitä mihinkään, ei edes taiteeseen.

  • Nimetön

    Ainakin kuvasta tunnistin kotiseutuneuvos Birgit P. Jaakolan istumassa.

Kommentointi ei ole käytössä.