Isku VaLePan vieraaksi Suomen Cupissa

Vammalan Lentopallo kohtaa Suomen Cupin puolivälierässä Rantaperkiön Iskun. Vastustaja selvisi Kalajoella. Isku voitti LiigaSärkät vieraissa 2-3. VaLePa ja Isku ottavat toisistaan mittaa Vexve Areenalla sunnuntaina kello 17.

  • pysäköitsijöihin kyllästynyt

    Toivottavasti myös peliä seuraamaan tulevat katsojat ymmärtäisivät sen verran liikunnan päälle, että viitsisivät ajaa autonsa lähiseudun parkkipaikoille, eikä Wexve-areenan viereen tielle/jalkakäytävälle. Ammattikoulun pihassa, jäähallin pihassa on riittävästi parkkipaikkaa, eikä olis Muistolan koulunkaan piha kaukana. Oottehan muutenkin niin ”urheilukansaa”.
    VaLePan pelaajjille tsemppiä, onnea ja menestystä.

  • tuntematon

    Oon kans ihmetelly miksei poliisit jaa siinä sakkolappuja, sais kunnon potin kerralla kasaan. Mut taitaa vammalan poliisit olla juones mukana kattomas pelii ja ensmäisinä parkkeeraamassa autonsa jalkakäytäville. Eihän sen oo sillon välii, kun ollaan vapaalla. Ja sopii kaupungin imakoon täällä ku muutenki ajetaan ja pysäköidään miten sattuu. Olis upeeta, kun täälläkin autoileva kansa pikkuhiljaa tulis 2000 luvulle.

  • odotellessa

    kyllä ennemmin tai myöhemmin joku hörhö osuu autonsa kanssa sopivaan aikaan paikanpäälle ja ryppää mennessään koko letkan autoja tienposkesta. kuorma-autolla myös hieman vaikeuksia mahtua ja talvella senkun pahenee

  • Nimetön

    Ei ne opi, turha luulla. Mersukuskit kun ei jaksa kävellä. Tänään niitä oli useampi tielle parkkeerannut, ja mitä lähemmäks areenan tienhaaraa, niin sen parempi, yks melkein hidastuskorokkeen päällä. Voi kun heillä edes pikkasen omatunto soimais.

  • Nimetön

    Vanha juttu, sillalle parkeerattuja autoja, poliisi ajaa ohi………on se kova juttu tuo VALEPA…………..

  • kisa

    Ei ne sillalle parkkeeratut ketään mitään häiritse ,ajellaan tilanteen vaatimalla tavalla ,nopeudella

Kommentointi ei ole käytössä.