Messuviikonloppu veti lähes 24 000 kävijää

Sastamala oli Turun Kirjamessujen kotimainen teema. Messuviikonloppu veti yhteensä 23 700 kävijää. Sastamala riemastutti yleisöä monipuolisella osastollaan ja ohjelmallaan.

Kirjamessujen lisäksi Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa järjestettiin Ruoka- ja Viinimessut sekä Tiedemessut.

Paikalla oli 300 näytteilleasettajaa, 700 esiintyjää ja 450 ohjelmanumeroa.

Sastamalan messuosaston visuaalista ilmettä kehuttiin raikkaaksi ja mielenkiintoa herättäväksi. Kuva: Minna Isotalo
Sastamalan messuosaston visuaalista ilmettä kehuttiin raikkaaksi ja mielenkiintoa herättäväksi. Kuva: Minna Isotalo

Poimintoja

  • Kirjojenystävä

    Sastamala oli mahrottoman komealla tavalla esillä Kirja- ja Ruokamessuilla. Lava t’ynnä ohjelmaa ja hieno, avara osasto, jossa kaikkia kirjatoimijat sulassa sovussa. Kiitos kaupungille, kun ymmärsi tarttua tilaisuuteen! Hyvä Sastamala!!!

  • Kaksi päivää on liian vähän

    Erityisesti harmitti Sastamalan kirjaosaston vaisuus ja latteus. Kuka mahtoi suunnitella osaston? Kuntatyövoimako?

    Ruokaosaston puolelta tällainen havainto: Juustojen maistelija yökkäsi saman tien, kun kuuli, että vasikat erotetaan jo kahden päivän ikäisinä emoistaan. Kyllä on mautonta ruokatuotantoa.

    Että sellaista ”puhdasta ja kotimaassa” tuotettua luomua meille syötetään. Jäi todella huono maku koko maataloudesta ja toisaalta hämmästely. Sikäli kannatti käydä kuulostelemassa, missä mennään tuolla paljon hehkutetulla kotimaisella ruokapuolella.

    Antakaa ensi kerralla ulkopuolisen ammattilaisen tehdä osasto kirjaosasto.Lisäksi kirjapääkaupungiksi mielivästä jäi vanhahtava vaikutelma, kun seurasi esiintyjiä ja muita häärääjiä kojujen kulmilla.

  • Nimetön

    Vaadin, että Sastamalan kaupunki lopettaa heti pienten vasikoiden erottamisen emoistaan! Hyvä, että tämäkin epäkohta tuli julki.

  • Rusetti solmussa

    Kyllä on äveriäs kaupunki tämä Sastamala. Kun korkeapalkkainen virkanainen häärää kravattien asettelun kanssa, niin tulee mieleen että eikö vähemmällä koulutuksella olisi löytynyt olemattomia työtä tekevää samaan? Me maksamme tuollaiset lystit, ja vielä viikonloppulisän kanssa.

    Kallista lystiä maksaa työstä, jonka voi tehdä päiväkotilapsikin.

  • Nimetön

    Huonosti tai ei ollenkaan oli valtakunnan suurimmissa medioissa tarinaa Turun kirjamessuilta. Hesarikin lähes vaikeni ja Aamulehti vielä enemmän. Ja kun ei ollut messuista mitään niin ei Sastamalasta sitäkään vähää. Siis – homman hyöty sastamalaisille veronmaksajille?

Kommentointi ei ole käytössä.