Pääministeri Alexander Stubb piipahti Huittisissa

Pääministeri Alexander Stubb  (kok) vieraili maanantaina Satakunnassa. Päivävisiitin päätteeksi Stubb piipahti Huittisissa Härkäpakarilla tapaamassa kaupunkilaisia. ”Satakunnassa on hyvä tunnelma. Ei turhaa marinaa, vaan hyvä yrittämisen meininki”, pääministeri kehui.

Satakunnan vierailun pääpuheenaiheiksi nousivat Rauman telakka ja Olkiluoto nelonen. Huittisten kaupungin edustajat kertoivat Stubbille muun muassa Huittisissa järjestetystä nuorten työllistämishankkeesta. ”Erityisen kiinnostunut Stubb oli meneillään olevasta neljän kunnan yhdistymisselvityksestä”, kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa kertoi.

Lue lisää Alueviestistä 8.10.

Pääministeri Alexander Stubbilla riitti aikaa keskustella Härkäpakarin asiakkaiden kanssa.
Pääministeri Alexander Stubbilla riitti aikaa keskustella Härkäpakarin asiakkaiden kanssa.
  • Huiluntuhti

    Tyhjiä lupauksia, iso hymy. Siinä se.
    EU siellä ja EU täällä. Itsenäisyys menee.

    • jopas joo

      Aivan samaa mieltä kanssasi!!!! Herrat myös nauttivat komeita eläkkeitä ja soputumiseläkkeitä ja tavallinen duunari repii selkänahkansa verille. Olli Renh saa eläkettä aikanaan (63v) yli 50 000e/kk. Näin meitä vedetään ja EU hurraa…………………se ei ole köyhä

  • Nimetön

    Hienoa, että pääministeri kävi Huittisissa tapaamassa ihmisiä ja samalla avaamassa Outi Kontion eduskuntavaalikamppanjan, hyvä tilaisuus ja paljon ihmisiä paikalla.

Kommentointi ei ole käytössä.