VaLePa ja LP-Vampula voitokkaina kotisaleissaan

Vammalan Lentopallo miesten ja LP-Vampula naisten Mestaruusliigassa voittivat viikonloppuna pelatut kotiottelut. Molemmat päättivät pelit lukemin 3-0.

Sunnuntaina VaLePa isännöi Korson Vetoa. ”Kontrolloitiin peliä pari erää, mutta kolmannessa keskittyminen hieman karkasi. Johdettiin kolmatta selkeästi, mutta sitten tuli helppoja virheitä. Onneksi saatiin rivit kasaan”, kommentoi päävalmentaja Ugis Krastins. VaLePa vei erät 25-22, 25-27 ja 25-22.

Lauantaina LP-Vampula otti historiallisen, ensimmäisen kotivoiton Leijonankidassa. Ensimmäinen erä alkoi kotijoukkueelta vahvasti, mutta vastustaja Woman Volley pääsi virheiden myötä peliin mukaan. Toinen erä oli alusta asti Vampulan hallintaa, mutta erän lopussa vastustaja pääsi peliin mukaan ja kiri kuuden pisteen kaulaa umpeen. Pitkän erätauon jälkeen kotijoukkue pelasi ajoittain hieman tahmeasti, vaikka johti ottelua koko erän. Erät LP-Vampulalle 25-20, 25-21 ja 25-20.