Sastamala sai tapahtumatuottajan

Sastamalan elinkeinoelämän piristykseksi ja kaupungin näkyvyyden lisäämiseksi on palkattu määräaikainen tapahtumatuottaja. Markkinoinnin tradenomi Saana Ollila aloitti tehtävässä lokakuun alussa.

Tapahtumatuottaja on Sastamalan Seudun Yrityspalvelun Oy:n palkkaama. Sasypin toimitusjohtaja Mikko Niemisen mukaan tarvittava resurssi on rakennettu yhteistyössä yrityspalvelun, Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry:n, Vammalan Yrittäjien sekä Sastamalan kaupungin elämänlaatu-osaprosessin kanssa.

”Tämä kertoo eri toimijoiden yhteisestä tahtotilasta saada paikkakunnalle aktiviteettia ja säpinää. Tavoitteena on, että Sastamalassa tapahtuisi ympäri vuoden kaikenlaista kiinnostavaa.”

Tapahtumatuottaja on jo tositoimissa muun muassa lokakuun lopussa järjestettävien Tyrwäyspäivien tiimoilta. Sastamalan tapahtumakartalla on keväällä, huhti-toukokuussa luvassa suuret Sastamala-messut.

”Messusuunnitelmat etenevät tällä haavaa messutoimikunnan kokoamisen merkeissä”, Nieminen paljastaa.

Tapahtumatuottajan tehtävä on määräaikainen vuoden 2015 loppuun. Lisäksi sopimus sisältää kaksi optiovuotta, joilla sopimusta on mahdollista jatkaa. Jos sopimus toteutuu myös optiovuosien osalta, on toiminnan suunniteltu kesto silloin vuoden 2017 loppuun saakka.

messut

 

  • Ex-yrittäjä

    Hienoa! Jotain säpinää tänne tarvitaankin ja eritoten oman kylän väki innostumaan ja tekemään hankintoja omalta paikkakunnalta. Toivottavasti hanke on monipuolista niin yritysten, kuin asiakkaidenkin näkökulmasta. Tällaisen toiminnan olisi pitänyt aloittaa jo useampi vuosi sitten, mutta parempi myöhään….

  • Nimetön

    ..jo taas elämänhallintaa…Salli siis edelleen kaupungin palkannauttijana.

    • Todella pienisieluinen seutu

      Olisi liian pelottavaa valita todella ansioitunut ja pätevä ei-täältä-kaikki-sukujuuret-tyyppiä.
      Miten kävi kaupunginjohtajan valinnassa? Kun toisen puoliskon juuret ovat täältä, mies on heti pätevä.
      Lahjakkuudet kiertävät seudun jo liian kaukaa. Eikö se yhtään hävetä?

  • Nimetön

    Kuinkas se nyt menikään, eikös Sastamalalla ole perse auki kuin tuuran putki? Ja lisää rahareikiä hankitaan…

  • Nimetön

    pelleilyä tämäkin, lakritsimyyjät kiittää, oikein messut tulosa

  • Nimetön

    Elinkeinoelämän kehittäminen alkaa ja päättyy tuloksettomana vanhan kirjallisuuden päiviin/Sallin elämänhallinan kalvosulkeisiin.

  • Nimetön

    Mikä sattuma! Olikohan tää Saana Ollila päässyt kortistoon? Eikai kookoomuslaisille niin saa käydä. Täytyy paikka löytyä.

  • Nimetön

    Lässyn lässyn taas tätä pulinaa,hyvä että hommaan palkattiin nuori ja aikaansaava tyyppi,voi alkaa jotain tapahtumaankin !

  • Nimetön

    Piiri pieni pyörii. Työllistetään oman puolueen ihminen. Sylttytehdas on yrityspalvelu ja erityisesti tamperelainen markkinointi-kirjapäivä-huuhaa. Jos uudella kaupunginjohtajalla olisi munaa, hän pistäisi pelin poikki, lakkauttaisi koko yrityspalvelun ja laittaisi kaikki yrityspalvelun ihmiset kilometritehtaalle. Koska hän ei näin tee, paikkakunnan pienet kokoomuspiirit ovat ilmeisesti kelohuviloillaan lahjoneet hänet riittävällä määrällä kaviaaria ja konjakkia. EI TODELLAKAAN PIDÄ LAKKAUTTAA ALUESAIRAARAA JA YÖPÄIVYSTYSTÄ JA LUKIOITA MUTTA KUN ÄÄNESTÄTTE KOKOOMUKSEN VALTAAN NÄIN KÄY!!!

    • Nimetön

      Kyllähän kaikki paikat varsinkin tuollaiset pitäisi olla ns. julkisessa haussa. Tuollainen toiminta nimitykseen, onko se tasa-arvoista toimintaa?

    • Nimetön

      Ihan potaskaa syyttää yksinomaan kokoomusta kirja-huuhaasta ja yrityspalvelun kuvioista. Kyllä on Pukstaavillekin löytynyt tukea ihan yli puoluerajojen.

  • suurperheellinen

    Ihmeellistä hyvä-veli toimintaa. Paikka auki julkisesti. Pitää varmaan valittaa Saastamalan touhusta EU:iin.

    • Valivaliporukkaa

      No valittakaapa sitten älkääkä täällä narisko. Kummallisia ihmisiä nämä sastamalalaiset. Aina suu vinossa katujen kulmilla, aina juoruilemassa kolmannesta, aina puukottamassa, mutta ei koskaan kehumassa tai tukemassa. Tällä tarkoitan nimenomaan muita kuin sisäpiirissä siitettyjä muukalaisia.

  • Nimetön

    Kuka on Saana Ollila? Onko hän jonkun päättäjän sukulainen tai kaveri vai ihan ulkopuolinen? Käsitin että kaupungilla on tiukka kuri ettei palkata uutta henkilöstöä tässä taloustilanteessa, kenen luvalla on taas yksi palkattu? Vastaisiko joku joka tietää ihan asiallisesti, Kiitos!

  • Nimetön

    Onko paikka ollut julkisessa haussa? Jollei ole ollut niin homma haisee ja pahasti! Samanlaista touhua kuin valtakunnantasolla, siellä vaan joutuivat joitakin koplauksiaan perumaan…

  • Nimetön

    Oikeasti, miksi kaupungille on TAAS palkattu uusi työntekijä??? Henkilöstöä pitäisi vähentää ja koko ajan palkataan lisää, ilmeisesti ilman avointa hakua!?

  • Nimetön

    Suojatyöpaikka sopivalle kokoomuslaiselle henkilölle, ilman hakumenettelyä. Ja persaukinen kaupunki maksaa palkan. Asia taitaa olla juuri niin miltä se näyttää! Valtakunnassa tällainen koplaus jouduttiin hiljakkoin perumaan, miten Saastalamassa?

  • Nimetön

    Kertoisiko joku missä tämä työpaikka on ollut haettavissa? Hakukriteerit?

  • Nimetön

    Sastamalan seudun yrityspalvelu, Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry ja Sastamalan kaupungin elämänlaatu-osaprosessi ovat kaikki Sastamalan kaupungin (osa osittain) ylläpitämiä ja saavat rahoituksensa (osa osittain) kaupungilta. Onko henkilöstölautakunta (pj Ilmari Nurminen) käsitellyt uuden toimen perustamista ja antanut luvan paikan täyttämiseen?

Kommentointi ei ole käytössä.