Juuso-Matti Pajurannalle Italian mestaruus

Juuso-Matti Pajuranta
Juuso-Matti Pajuranta voiton jälkeen. Kuvassa taustajoukkoja, yhteistyökumppaneita ja tiimin henkilökuntaa. Kuva: Juuso-Matti Pajurannan tiedotus.

Sastamalalainen Juuso-Matti Pajuranta ajoi viikonloppuna Monzassa Trofeo Abarth -luokan Italian sarjan voittoon. Euroopan mestaruuden 20-vuotias sastamalalainen varmisti jo aikaisemmin.

Juuso-Matti Pajuranta oli aika-ajossa nopein. Voitto lauantain kilpailussa sinetöi Italian mestaruuden. Myös sunnuntaina Pajuranta kaasutti ruutulipulle ensimmäisenä.

”Hyvältähän voitto aina tuntuu. Varsinkin täällä Monzassa oli hieno ajaa voittoon. Italian mestaruus ratkesi ja yleisössä oli paikan päällä kannustamassa yhteistyökumppaneita, taustajoukkoja ja muita tukijoita. Tähän oli hyvä päättää Euroopan ja Italian mestaruussarjat, sanoo Pajuranta tyytyväisenä.

Debyyttikauden jälkeen alkaa valmistautuminen tulevaan. ”Nyt treenataan talvikausi fysiikkaa ja aletaan kokoamaan palettia ensi kaudelle”, Juuso-Matti Pajuranta kertoo.

Trofeo Abarth Italia

1. Juuso-Matti Pajuranta, Suomi
2. Franco Cimarelli, Italia
3. Matteo Arrigosi, Italia

Trofeo Abarth Europe

1. Juuso-Matti Pajuranta, Suomi
2. Franco Cimarelli, Italia
3. Manuel Villa, Italia

Poimintoja

  • Hienot saavutukset

    Paljon onnea koko Juuso-Matti Pajurannan tiimille ja taustajoukoille, hyvä Suomi ja Sastamala.

  • Nimetön

    Juuso on suurempi tähti kuin Sastamalassa ymmärretäänkään. Paljon suurempi saavutus kuin valepan saavutukset. Kait kaupungin johto on tapetilla??

  • näin se menee...

    isot onnittelut koko tiimille ja kuski on luunluja ja määrätietoinen nuori karju..nyt sitä rantatonttia kaupungin isit katseleen juusolle on sen vertta kova suoritus! Hyvä tyrwää…makarooneille jauhot suuhun:) tyrwää kosti koska viiatissani oli sähkövikaa…

  • Nimetön

    Juusosta ja Kunnarista ei kannata puhua samana päivänäkään. Ensin Juuso
    sitten vasta Kunnari!

  • Nimetön

    Onkohan se ihan noinniin, pesäpallossa yksikin kunnari voi ratkaista koko ottelun.
    Lentopallossa ei yksikään Kunnari voi ratkaista pistettäkään, tarvitaan muitakin.

Kommentointi ei ole käytössä.