Joulu saapuu Sastamalaan

Sastamalassa Vammalan alueen kauppiaat sekä Sastamalan Seudun Yrityspalvelu ja Vammalan yrittäjät tuovat joulun kaupunkiin lauantaina 29. marraskuuta. Tuolloin vietetään joulunavausta.

”Joulutempaukseen on lähtenyt taas mukaan suuri määrä eri alojen kauppiaita ja yrittäjiä”, kertoo tapahtumatuottaja Saana Ollila. ”Päivän aikana joulunavauksessa mukana olevat liikkeet ovat avoinna kello 16 saakka”, hän vinkkaa.

Liikkeestä toiseen on helppo kulkea Vammalan Yrittäjien tarjoamalla kaupunkijunalla, joka kulkee juna-asemalta Roismalaan ja takaisin, kyytiin voi hypätä reitin varrelta. Matkalla saattaa myös nähdä Zetorilla ajavan joulupukin.

Joulun saapumista juhlitaan myös ilotulituksella Vammalan torilla kello 16.20 alkaen.

Tempauksessa mukana olevissa liikkeissä voi osallistua arvontaan 29.11.-23.12.

Poimintoja

  • Nimetön

    EI Joulun juhlintaan kuulu ilotulitus,taas kymmenet eläinparat karkaavat sydän kurkussa räiskettä ja pauketta!! Jos rahaa ylimäärästä on,niin senkin voi vallan hyvin käyttää vanhusten hyväksi ja sairaalan ylläpitoon.Ihme lanttupäitä.

  • Nimetön

    Onkos lanttupää laittanut jotain rahaa kyseiseen tapahtumaan, jos ei niin eipähän ole omia rahojasi vaan jonkun toisen. Kukin tekee miten parhaimmaksi näkee.
    Tapahtuman on tarkoitus koota väkeä joulun avaukseen, ilotulitus on osa sitä. Kaupunkijuna ja zetor joulupukki myös. Se mikä kuuluu Joulun juhlintaa onkin sitten aivan toinen asia.

  • Nimetön

    Kattokaa nyt ihmeessä,kuinka UPEAT JOULUVALOT ON HUITTISISSA!! Eikö niistä Vammala oisi nytkään niistä oisi voinut ottaa oppia!

    • Nimetön

      Ei ne Huittisten valot huutamalla kaunistu. Käykääpä Sastamalan Kiikoisissa katsomassa pienimuotoisia, mutta kauniita valoja. Perjantaina on Kiikoisissa toripäiväkin, jolloin voi poiketa sielläkin katsastamassa vanhemman version kirkonkylän valoista.

  • Nimetön

    En ota kantaa siihen, mihin rahat kuuluu laittaa. Sanonpahan vain, että kyllä oli komea ilotulitus.

Kommentointi ei ole käytössä.