Tervaportti loisti Mestarien liigassa ”pappoja” vastaan

Eemi Tervaportti tositoimissa.
Eemi Tervaportti tositoimissa.

Sastamalan Keikyästä ponnistava passari Eemi Tervaportti oli ratkaisevassa roolissa, kun belgialainen Knack Roeselare otti jo toisen voittonsa lentopallon Mestarien liigassa. Tervaportti johti joukueensa voittoon erin 3-2 (25-22, 22-25, 23-25, 26-24, 15-12) upean taistelun kautta kivikovasta italialaisjoukkue Piacenzasta.

Todella tasainen ottelu kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi kaksi viimeistä erää voittaen. Yksikään illan eristä ei päättynyt kolmea pistettä suuremmalla erotuksella. ”Ensimmäinen kerta, kun pelin aikana ei ollut yhtään hiljaista hetkeä. Piacenza pelasi yhtä paljon suulla kuin käsilläkin. Oma kielitaitoni on niin rajoittunut, etten ihan kaikkea ymmärtänyt, mitä ne papat halusi kertoa”, Tervaportti veisteli ottelun jälkeen.

Papoilla 25-vuotias Tervaportti tarkoitti Piacenzan todella kokeneita pelimiehiä passari Valerio Vermigliota (38), laituri Samuele Papia (41) ja Hristo Zlatanovia (38). Koko Piacenza seitsikon keski-ikä on todennäköisesti maailman korkein huippujoukkueista: yli 33 vuotta.

Tervaportti johti joukkueensa 52 % hyökkäyspeliin vieraiden lukemankin olleen lähes yhtä kova, 51%. Mies syötti itse kaksi ässää, torjui kerran ja teki yhden hyökkäyspisteen.

 

 

  • Ihmettelijä

    Luin tuota otteluselostetta ja jäin ihmettelemään mikähän joukkue tuo Piacenzan oikein on, kun en ole ennen siitä kuullu. Eikä tuosta selostuksesta selviä sekään
    ketä vastaan tuo Piacenzan pelasi? Kovin on spesialisteille tarkoitettu uutisointi jostain ulkomailla (?) tapahtuneesta lentopallo (?) pelistä. Miksiköhän tuo selostus on päätynyt paikallislehteen? Luulen että sen sisältö meni aika monelta ohi hilseen.

Kommentointi ei ole käytössä.