Sastamalan kaupungin kotisivut uudistuivat

Sastamalan kaupungin kotisivut
Sastamalan kaupungin uudistettujen kotisivujen etusivun näkymää.

Uudistetut Sastamalan kaupungin kotisivut on otettu käyttöön.

”Tavoitteena on ollut uudet ja raikkaammat, markkinoinnillisesti kiinnostavammat sivut”, kertoo hallintojohtaja Hannu Nikkilä. Sivusto on entistä teknisesti helpompi ja toimii paremmin kaikissa päätelaitteissa. Ylläpitäjät ovat lisäksi käyneet sisältöjä läpi ja ajantasaistaneet niitä.

Hannu Nikkilä toteaa, että kaupunki ottaa mielellään vastaan palautetta kotisivujen kehittämiseksi edelleen.

  • Nimetön

    Yhteystietoja ei löydy näiltäkään sivuilta – kuten ei vanhoiltakaan löytynyt. Asiakkaan pitäisi tietää etukäteen kaupungin virkailijoiden nimet, tehtävänjaot ja osastojen nimet että onnistuisi haun kautta numeron löytämään.

  • Nimetön

    Kuka teki nettisivut? Missä ja milloin oli julkinen tarjouskilpailu nettisivujen tekemisestä?

  • Nimetön

    Kuka sanoi ettei yhteystietoja löydy? Siellä on ihan oma osio ”yhteystiedot”. Kun siihen laittaa esim. henkilön nimen, kone antaa kyseisen henkilön yhteystiedot. Kun laittaa esim. sosiaali, tulee lista yhteystietoja eri nimisille ihmisille ja yksiköille. Tosi kätevä! Tykkään!

    • Nimetön

      Ei kaikkia voi tietää nimeltä. Mistä tiedän että juuri sen ja sen niminen on vaikka
      sosiaalipalveluissa töissä !! Kysele siinä sitten.
      Oon sitä mieltä että olis voinut vähän kyllä selostaa organisaatiota ja tehtäviä ja listata henkilöt kokonaisuudesta poimittavaksi yhteystietoineen.

  • Nimetön

    Video oli toteutukseltaan heikko, mutta kyllä sivut muutoin on aika hyvät.

  • Löydän yhteydet

    Yhteystiedothan toimivat aivan loistavasti! Testatkaapa yläpalkissa YHTEYSTIEDOT.

  • .........................................................................

    Ovat unohtaneet laittaa sinne keskustelupalstan.

  • Mielipiteesi on meille tärkeä

    Hannu Nikkilälle

    Milloin lupaamasi keskustelupalsta avataan kolmannen kerran?

    • Hannu Nikkilä

      Kaupungin kotisivuilla avataan keskusteluja tarpeen ja harkinnan mukaan. Kaupunki käyttää mm. Otakantaa .-palvelua, jossa julkaistavat kaupungin keskustelut ovat kaupungin tekemiä. Niitä seurataan ja niistä yhteenvedot ovat päättäjien käytettävissä. Kirjoittaa voi omalla nimellä tai nimimerkillä.
      Nyt on käynnissä kaksi keskustelua (Illon koulun ja ryhmäperhepäiväkdin lakkauttaminen sekä lukioverkko), joihin pääsee kätevästi kotisivujen etusivun Ajankohtaista -palstalta.

  • Viimeinen kirkaisu

    Videolla lenteli muutama lokki vapaana. Käykää nyt seudun tyyliin äkkiä nitistämässä lintuset, etteivät ne kakkaa Rautaveteen tai jonkun kalajullen niskaan.

    Olivat varmaankin lentämässä Tyrvään museon räystäälle..

  • Minne raha meni?

    Kiinnostaisi myös, kuka teki sivut ja koska tarjouskilpailu tällaisesta hankinnasta on ollut ja missä se on ilmoitettu? Menikö taas kaupungin rahat Tampereelle kaikessa hiljaisuudessa?

    • Ilkeä tapaus

      Rahat menivät todennäköisesti samoihin manselaisiin taskuihin kuin aiemminkin.
      Pitää olla valittu, mutta ei kilpailutettu.
      Pitää olla niitä, jotta valitaan.
      Pitää olla, noh, sellainen salakka, että onnistuu uimaan verkkojen sisään.
      Pitää ymmärtää lähteä pois, jos ei pääse piireihin, virkoihin ja valittujen joukkoon.
      Elämä Sastamalassa on muille kuin valituille täyttä sontaa.

  • Tamperelaistunut Sastamalalainen

    Kyllä arvostelijoita ja poraajia riittää. Mitä sitten mihin rahat meni. Pääasia, että sivut uudistettu. Muuta sinä Ilkeä tapaus pois Sastamalasta jos noin ahdistaa. Perus Vammalalaista porua kun ei oo parempaa tekemistä. olisitte tyytyväisiä palveluiden parantamiseen.

  • Nimetön

    Sitä sitten, että se paikallinen yrittäjä maksaa myös veronsa Sastamalaan. Kuinka tyhmä pitää olla, ettei ymmärrä, että paikallisella firmalle teetetystä työstä kaupunki saa osan kauppahinnasta takaisin. Eli saa näennäisesti samanhintaisen homman halvemmalla kuin vieraspaikkakuntalaiselta.

    Raikkaammathan nuo nyt on, mutta ulkoasua nyt osaa freesata kuka vaan. Käytettävyydestä on kertasurffauksen jälkeen turha puhua mitään.

    • Nimetön

      Kotisivuilla lukee alanurkassa Netland, jonka osoite on Marttilankatu 5, Sastamala. Tekevät työkseen verkkosovelluksia yms.

  • Syvän kyntäjä

    Ei ole mikään ratkaisu muuttaa pois, jos miettii mädännäisyyksiä, kähmintää ja etuilua virantäytöissä, kesätyöpaikkojen jakelussa tai muissa yhteyksissä.

    Eikös ne vieraat ja ulkopuoliset yleensä viat näe? Vieras vian näkeepi. Kun itsellä on asiat hyvin, palkka juoksee hamaan hautaan asti saman suuruisena, eläke taattu ja laaja suku ympärillä, ei ehkä huomaa muiden hätää.

    Onnellinen tietysti se klaani, joka on levittäytynyt Iisan ja rantatonttien kahminnalla laajalle. Oma suku ensin, omat omat omat. Väliäkö muista.

    Onko se kaupungin kehittymisen kannalta kovin hyvä asia? Menkää ikityrvääläiset todellakin sinne, missä pippuri kasvaa. Opitte vähän tapoja ja tyylejä muualta ja todellakin joudutte itse ponnistelemaan jokaisen neliön, työtehtävän ja toimeksiannon perään. Maailmalla ette saa mitään sillä perusteella, että isoisänne oli ammoin kunnanvaltuutettu tai tätinne kunnanlääkäri tai pikkuveljenne opettaja kyläkoululla. Huomaatte myös maailmalla, ettei arvosanoja enää tipu samalla tavalla kuin täällä ollessanne. Oli helppoa vielä saada ilmaisia kymppejä mitään tekemättä sillä perusteella, että se lähiomainen sattui olemaan opettaja tai vastaava.

    Näyttöjä omista taidoista ilman suvun avitusta, kiitos.

Kommentointi ei ole käytössä.