Laviassa ilotulitus vuoden vaihtuessa

Vuoden vaihtuessa toteutuvan Porin ja Lavian kuntaliitoksen johdosta uutta vuotta juhlistetaan Lavian torilla kello 23.45 alkaen.

Uudenvuodenpuheen pitää kunnanjohtaja Pekka Heinonen. Tenori Joni Renfors esiintyy. Lapsiryhmä ja yleisö laulavat Maamme-laulun ja vuoden vaihduttua ammutaan ilotulitus.

Uuden vuoden vastaanoton Laviassa toteuttavat yhteistyössä Porin kaupunki ja Lavian kunta.

Poimintoja

  • Heko

    Onnittelut Lavilaisille, HYVÄÄ UTTA VUOTTA.
    On suuri onni Teille kun pääsitte Porilaisiksi, sen tulette näkemään!

  • Nimetön

    Lavian tulevaisuus on sellainen, minkälaiseksi lavialaiset sen tekevät. Hajanainen, riitelevä kaupunginosa ei pärjää muulle kaupungille, vaan on tuomittu taantumaan ja kurjistumaan. Nyt pitäisi kaikkien vetää yhtä köyttä ja unohtaa menneet. Vanhoissa kaunoissa piehtarointi, nimetön panettelu ja selän takana haukkuminen ei tuo mitään hyvää lavialaisten elämään. Näillä netin keskustelupalstoilla ei kannata provosoitua, täältä löytyy aina se yksi, joka saa ilonsa riidankylvöstä. Asioihin tyytyväiset eivät palstoilla kirjoitttele, heillä on ystäviä, joiden kanssa pitää yhteyttä hyvässä hengessä nokitusten. Tätä hyvää henkeä toivon kaikille lavialaisille uudessa tilanteessa, ja vilpittömästä Hyvää Uutta Vuotta!

  • Nimetön

    Täytyykin olla torvi, ettei huomaa, että Lavian kuntaa ei enää ole, eikä Lavian kunnanjohtajan virkaa, josta voisi erota. Hyvää miestä tarvitaan aina. Siksi entiselle kunnanjohtajalle tarjotaan varmasti uusia, haastavia tehtäviä. Pitäisikö hänen kieltäytyä niistä jonkun yleisönosastotuuban vuoksi? Onnea ja menestystä Heinoselle ja kiitos menneistä vuosista kapinalaivan ruorissa.

    • Nimetön

      Korutonta. Jalasjärvi, Paimio, Lavia. Porissa ei taida enää pystyä samaan.

      • Nimetön

        Kulloinkin enemmistössä olleet Lavian kunnanvaltuutetut ja hallituksen jäsenet ovat jo monen valtuustokauden ajan mokanneet työnsä niin, että kunta kaatui. Voiko isompaa munausta tehdä? Kohdista ajojahtisi välillä heihin. Jaa, taidat olla itse mokaajien joukossa. Pitää varmaan alkaa jonkun ulkopuolisen tutkia, miten iso kunta osataankin hävittää näin. Lopunajan farssi kunnanjohtajan ja puheenjohtajien ympärillä vei lopunkin uskottavuuden. Likainen näytelmä.

      • Nimetön

        Näin se on, tämän näytelmän alkusoitto kirjoitettiin jo vuosia sitten kun remmiin astuivat täysin kokemattomat valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat -eikä silloisella kunnanjohtajallakaan ollut riittäviä taitoja. Turhaa syyttää viime vuosien päättäjiä ja virkamiehiä, hakekaa syylliset aiemmista päätöksentekijöistä.

      • Nimetön

        Taidat olla jompi kumpi ”ex-kunnanjohtajan ja ex-puheenjohtaja”?

  • Ilotulituksesta nauttinut

    Miksiköhän mukavaan Uuden Vuoden vastaanottoon sotketaan taas näitä kummallisia riitaisuuksia. Menneet on menneitä, nyt on aika tarttua tulevaisuuden haasteisiin eikä piehtaroida vanhoissa kaunoissa!

Kommentointi ei ole käytössä.