Alueviestin jakelu takaisin Postille

Alueviestin jakelu palaa ensi keskiviikosta 21. tammikuuta alkaen kokonaan takaisin Postille.
Alueviestin jakelu siirtyy ensi keskiviikosta 21. tammikuuta alkaen kokonaan takaisin Postille.

Alueviestin jakelu siirtyy kokonaan takaisin Postille.

”Iloitsimme mahdollisuudesta saada Alueviesti varhaisjakeluun, mutta esimerkiksi Sastamalassa, Huittisissa, Kokemäellä ja Laviassa on paljon talouksia, jotka ovat varhaisjakelualueen ulkopuolella. Osan näistä postinumeroalueista jätimme Postin hoidettavaksi alunperinkin, mutta meille tuli suurena yllätyksenä tieto siitä, että myös varhaisjakelun piirissä olevalla alueella ilmeni puutteita”, selvittää toimitusjohtaja Sami Latva. ”Se meille ainakin kävi tämän kokeilun myötä selväksi, että Alueviestiä odotetaan ja se halutaan.”

Latvan mukaan harmittavaa tämä on siinä mielessä, että varhaisjakelukokeilu loppui heti alkuunsa. ”Meille ja asiakkaillemme on kuitenkin tärkeintä, että lehti todella kulkee myös sinne jakelualueen reunamille. Emme tingi lupauksestamme, jonka mukaan Alueviesti jaetaan jakelualueemme jokaiseen talouteen ”, Latva sanoo.

Sami Latvan mukaan varhaisjakeluasiaa ei ole kokonaan haudattu, vaan jakeluyhtiön kanssa mietitään alueita ja tapoja, joilla peittojakelu toimisi. ”Se, että jakelualueellamme moni talous sijaitsee haja-asutusalueella, asettaa hommaan omat haasteensa”, hän toteaa.