Kiikoisten ABC:lle Sale-myymälä

ABC kuva Lauri Mannermaa
Kiikoisten ABC-market muuttuu maaliskuun alussa Sale-myymäläksi. Kuva: Lauri Mannermaa.

Satakunnan Osuuskaupan ABC Kiikoisten ABC-market muuttuu Saleksi. Muutostyöt ovat jo alkaneet, ja Sale Kiikoisten on tarkoitus olla valmis maaliskuun alussa.

ABC Kiikoinen palvelee ravintolan ja Salen osalta jatkossakin klo 6-24 välisenä aikana vuoden jokaisena päivänä.

Salen käyttöön tulee ABC-marketin aiempi tila sekä muutama neliö ravintolatilasta.

Liikennemyymälän ravintolapalvelut jatkuvat entisellään.

  • Nimetön

    Palvelee jatkossakin klo 6-24 välisenä aikana. Todella hyvä juttu.

  • Nimetön

    Hienoa, ABC on ollut hyvä tähän astikin, mutta palvelu näköjään sen kuin vain paranee. Mökkiläise kiittävät.

  • Nimetön

    Eikös kannattaisi muuttaa maakuntaa, Satakuntaa tämä alue kiinnostaa edelleen ja tänne ollaan valmiita tekemään investointeja! Mitä Sastamala on saanut Pirkanmaalta? -Sen ELY-keskuksen…

  • Hyvä huomio

    aikamoinen virheratkaisu aikanaan siirtyä Pirkanmaalle tai oliko se Häme Pohjoinen?

    tampere on imaissut lähes kaiken ja vielä asukkaatkin

  • Nimetön

    Satonen lupasi kehittää Kiikoisten ABC:n aluetta ” -Sen ELY-keskuksen” kanssa.
    Onks muuta siltä taholta kuulunut ko juuri rakennettujen tilojen purkupäätöksiä?

  • Nimetön

    Lähes kaikkien kuntaliitosten perusteet tulevat osoittautumaan virheellisiksi. On suuri mahdollisuus,että ainakin kaksi väärin perustein satamalaan liitettyä aluetta saavat itsemääräämisoikeutensa takaisin.

    • Nimetön

      Kyllä kaikkien sastamalalaisten pitäisi ymmärtää, että on heidän etunsa saada asua ja elää isossa Sastamalassa kuin pienessä kituvassa kunnassa. Ilman Sastamalan vaikutusta ei olisi ollut mahdollisuutta saada Kiikoisten ABC-asemalle Sale-kauppaa. Tämän eteen on tehty paljon töitä muuallakin kuin Sastamalassa ja tämä olisi hyvä muistaa Kiikoistenkin alueella nyt kun vaalit tulevat.

      • Nimetön

        Tuo on puhdasoppinen poliitikon kirjoitus;paljon porua ja vähän tai ei lainkaan villoja.Paas ny kertoen ,mikä salattu etu siellä Sastamalassa on,että muukkin tietäisi

      • Nimetön

        Kyllä ABC Kiikoisissa oli jo monta vuotta ennen kuntaliitosta,eikä S-ryhmä mieti mitään kuntaliitosta se tekee päätökset ihan muusta syystä.

    • Nimetön

      Kyseessä ei ollut mikään vahinko, vaan määrätietoisen lobbaamisen tulos. Sastamalassa on hyvä mies vaikuttavalla paikalla ja hän ajattelee koko Sastamalan etua, salen saaminen Kiikoisiin on siitä hyvä esimerkki. Ilman kuntaliitosta tämä ei mitenkään olisi ollut mahdollista.

      • Nimetön

        Just joo ,Taisi olla koko apsin tulokin suuren ja mahtavan sastamalan loppauksen tulosta.Kerro toi tyhmälle kympille,niiden voimalaulukin on Suuri ja Mahtava Sastamala—-hyi …….tti

  • Tietoa tarjolla

    Salen piti tulla aluksi Vammalan keskustaan, mutta ostovoiman tulevaisuuden näkymien huomiossa hanke peruuntui. Sattumalta päättäjät pysähtyivät Kiikoisiin kahville ja päätös oli selvä: Sale pitää saada ABC:lle.

  • Nimetön

    Eikös Kiikoisten ABCn emopaikka ole Satakunnan puolella. Taitaa varsinaiset päättäjät olla siellä suunnassa.

    • Nimetön

      Nuo eräät kirjoittelijat ovat varsinaisia vitsiniekkoja! Päätökset Kiikoisten ABC:n kehittämisestä tehdään Porissa, Satakunnan Osuuskaupan hallinnossa. Tietenkin.

  • Nimetön

    Taitaa vaan olla sellainen mini sale niinkuin hesekin on..ei siihen kutun karsinan kokoseen kovin suurta ja mahtavaa saa mahtumaan. .ei taida vaan enään käydä tarpeeksi asiakkaita kuivien pullien kans kahveella niin täytyy koittaa jos kaupan myynnillä sais paikattua.. kiinni menee koko paikka ennen pitkää.

    • Nimetön

      Sastamalan Kiikoisissa toimii Sastamalan suurin ja ainoa ABC.Tulikin juuri mieleeni,mahtaisiko kukaan tietää,miksi Pirkanmaan Osuuskaupan oli erittäin vaikea löytää Smarketilleen tonttia Vammalasta.

      • Nimetön

        Onhan tämä erikoista, Huittisista ja Kiikoisista löytyi tontti ABC:lle, mutta Vammalassa Osuuskauppalle ei tonttia löydy.
        Onko jollakin merkittävällä henkilöllä sormet ja omapussi pelissä?

      • tontti kyllä on mutta

        Pirkanmaan osuuskauppa vetäytyi hankkeesta….jonkinlainen tekosyy oli kun Hesburger aloitti torikeskuksessa…tontti on siis punkalaitumentien ja Valtatie 12 kulmassa…

      • tontteja oli kyllä riittävästi tarjolla

        Mutteivät kelvanneet….tämä tontti mille rakensivat oli varattu uimahallille….joidenkin arvioiden mukaan kaupungin paras paikka päivittäistavarakaupalle…vastapäiseen sairaalamiljööseen apajaa ei haluttu…mutta on väärin

      • tontteja oli kyllä riittävästi tarjolla

        Sanoa että tontin saaminen olisi ollut erityisen vaikeaa koska eivät Roismalaankaan halunneet mennä

    • Nimetön

      Täysin totta,eikä Kiikoslaista! ni pientä asiaa ei ole,ettei siitä jotkut saisi kateutta!! Eikö ole vaikeaa elää,kun kaikkee tarvii kadehtia?.

      • Nimetön

        Kun satakuntalaisen naapuri perustaa yrityksen ja alkaa menestyä, kade naapuri tekee kaikkensa saadakseen sen nurin; yllyttää boikotoimaan sitä, levittää perättömiä huhuja, valittaa aina kun tarvitaan viranomaislupia, ilmiantaa perättömästi vaikka verottajalle jos ei muuta keksi. Pohjalainen samassa tilanteessa päättää näyttää naapurille ja laittaa vielä komeamman firman pystyyn. Pohjanmaalla onkin paljon menestyviä yrityksiä. Satakuntalainen luonne pitäisi saada juurittua ainakin rajan tältä puolen, muuten ei hyvä heilu.

  • Nimetön

    Onneksi Sastamalassa ei valittamista tunneta, vaikka olemmekin satakuntalaisten naapuri.

  • Nimetön

    Kertokaas, miksi me tarvitsisimme ABC:n? En kyllä ymmärrä…….bensaa ja huonoa ruokaa saa jo Sastamalasta muualtakin.

  • Nimetön

    Kiikoisten ABC:lta on hieno katsella ruosteisesti kukkivien autojen kylkiä-siellä reunalla.

  • Nimetön

    ABC asemilla on suomen huonoimmat kaffepullat, useimmiten raakoja mössöjä valmiista pakastepullista mikrossa paistettuja yök.

    • Nimetön

      Onko tarkoituksesi kohottaa itsesi muiden yläpuolella olevaksi hyvän ruoan asiantuntijaksi? Ehkä, mutta ikäsi ei taida riittää kovin uskottavaan esiintymiseen. Tosiasiassa haukkumasi paikan kahvi on erinomaista ja pullat hyviä. Mikrossa muuten ei voi paistaa leivonnaisia. Kyllä sinäkin sen opit vielä peruskoulun kotitaloustunneilla, kunhan siihen ikään tulet.
      En aikonut vastata trolliisi, mutta venäläinen tyylisi toistaa valetta, kunnes ihmiset alkavat uskoa siihen, on kuvottavaa. Toki teillä lapsukaisilla se voi mennä vielä ymmärtämättömän lällättelyn piikkiin.

  • Nimetön

    Kyllä Saastalamassa näyttää noita kateellisia piisaavan! Kaikkea menestyvää, yritteliästä täytyy katkerana haukkua -itse eivät ilmeisesti ole koskaan saaneet mitään aikaiseksi ja purkavat turhautumisensa menestyviin yrityksiin ja ihmisiin!

  • Nimetön

    No voi hyvät hyssykät, ei ole pakko käydä ABC:llä, jos ei miellytä. Minä ainakin olen tyytyväinen ABC:n asiakas. Ja muutoinkin koko alue muine palveluineen on oikein hyvä. Laajentakaa ABC: tä lasiterassilla, sinne kaasulämmittimet ja nurkkaan vaikka pieni viinibaari, jos sellaisen saa tehdä. Kahvilapuoli ilmeisesti pienenee Salen myötä, näin saadaan korjvaavaa tilaa kesäajan asiakasmäärille. KOP = Kiikoinen on POP, kuten yleisökirjoituksista voi päätellä.

  • Kaikki me

    samaa Sastamalaa tässä ollaan mitä nyt taas valitetaan. Hyvä vaan, että palveluja tulee muuallekin kuin ydinkeskustaan (mikä se sitten onkaan???)

  • Kateelliset panettelee

    Taitaa vaan se Aktila ”ruostekukka” olla ainoo joka on maksanut laskunsa. Ja ainoo AAA-luottoluokituksella.

  • Nimetön

    .pikku a:n pikku yritys kukkii tavallaan.
    Eihän tuosta mitään hyötyä ole, eikä isommin harmiakaan.

  • Mää vaan

    Jaajuu, tiätääkseni Kiikosisa oli sale jo herra tiä kujja kauan ennenkon oli tiatoo koko saastalaman kaupunkista.
    Siinä vaiheessa kon Kiikosiin abc tuli niin se lakkas olemasta ja tuli abc market.
    Että nyt kylä palataan tavallansa vanhaan, eikä täsä asiasa o kellään saastalaman tirehtöörillä kylä ossaa eikä arpaa. 😉

    Tervetulloo vaan siältä petonilähiöstäkin kattoon että millai täälä Kiikosisa elellään, vai ollaanko siä nin suurta kaupunkilaista että naama mennee väärinpualin jos näkkee kerran elämäsänsä auton ja kerrostalon lisäks vaikka raktorin ja lehmiä. =)

Kommentointi ei ole käytössä.