Poliisi aloittaa palvelupäivystyksen Sastamalassa

Sastamalan poliisiasemalla voi asioida asiakaspalvelupisteellä helmikuun alusta lähtien maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 8–16. Poliisi on tällöin tavattavissa poliisin palvelupäivystyksessä. Poliisille voi myös soittaa rikosasioissa päivystyksen numeroon 0295 415 027.

Muutos merkitsee asiakkaiden näkökulmasta selkeää parannusta nykyiseen käytäntöön, komisario Pauli Pitkäkoski miettii. Palvelupiste on ollut auki mahdollisuuksien mukaan, poliisin muiden työtehtävien niin salliessa. Tietyn ajan varaaminen asiakaspalvelulle selkiyttää tilannetta niin virkaa tekevien kuin asemalla asioivien kohdalla.

”Palaamme ajassa taaksepäin. Muutoksella kohennetaan kansalaisten mahdollisuutta keskustella ja hoitaa rikosasioihin liittyvää asiointia poliisin kanssa henkilökohtaisesti”, Pitkäkoski sanoo.

Komisario Pitkäkoski toivoo, että rikosilmoitusasioita käytäisiin hoitamassa juuri maanantaisin ja keskiviikkoisin, jolloin poliisi voi muina päivinä keskittyä tutkintaan.

Muina viikonpäivinä poliisi vastaa Sastamalan poliisiasemalla puhelinsoittoihin työtehtävien salliessa. Jos puheluun ei vastata, voi jättää soittopyynnön tai soittaa virka-aikana vaihteeseen 0295 440 131.

Pitkäkoski muistuttaa, että kiireellisissä asioissa pitää edelleen soittaa hätänumeroon 112. Rikosilmoituksen voi tehdä myös poliisin internetsivujen www.poliisi.fi kautta sähköisesti.

Poliisi

Poimintoja

  • Nimetön

    On hyvä asia, että poliisilta saa apua, kun sitä tuntee tarvitsevansa. Täällä kaupunki alueen ulkopuolellakin asuvalla pitäisi olla turvallinen tunne asua ja elää.

  • Pahoinvointivaltio

    Voitte heti mennä kierrokselle Vammalan osuuspankin ja Egen kulmille. Tänään sunnuntaina illalla kaksi nuorta kerjäsi ruokarahaa. Pojilla oli muovikasseissa kiliseviä, liekö keräilleet niitä tai muuta.

    Ei kuulu oikein Vammalan keskustan kuvaan tuollainen ruoan kerjäys iltamyöhään. Ohikulkijat olivat ihmeissään, moni mietti missähän poikien koti mahtaa olla tai jos sellainen on, minkälaiset vanhemmat siellä ovat.

    Poliisi enemmän kiertämään kulmia iltaisin tai ainakin etsivän nuorisotyön partiot. Ihmiset eivät tiedä kenelle ilmoittaisi noin oudosta jutusta. Jos ilmoittaa, onko Eprissä sitten?

  • Kiiltokuvan toinen puoli

    Nyt olisi demareille näytön paikka: Miten on mahdollista, että lintukodossa kerjätään ruokaa sunnuntai-iltana ilman, että kukaan oikeasti puuttuu siihen? Onko vaalikiireet niin kovat, etteivät nuoret enää mahdu aivoon?

    Vanhuksilla on luksuselämää miljoonakerrostaloissa ja etelän auringossa. Näyttää teinipojilla olevan kauheaa kaupunkimme lumisilla kaduilla ruokaa pyytämässä.

    Nuokkarin väki: Peffa ylös lämpimästä toimistohuoneesta kadulle ihmettelemään ja oikeasti asioihin puuttumaan. Hävettää moinen holtittomuus, jos supisuomalaiset nuoret joutuvat tuollaiseen pisteeseen.

    • Nimetön

      Miten asia mitenkään kuuluu pelkästään demareille? Suomessa on esim. eduskunnassa ollut vuosikymmeniä porvarienemmistö, päättämässä asioista. Ne on markkinatalouden jälkiä joita sinäkin kauhistelet. Toiseksi, Suomi ei milloinkaan ole ollut mikään ”lintukoti”. On käyty kolme raskasta sotaa ja 30-luvulla lisäksi IKL harjoitti mielivaltaista terroria, piittaamatta laista tai järjestyksestä. Onneksi totuus lopulta koputtaa ovelle.

  • Demarisoopa ei muutu miksikään

    No tehän jokaisessa paikallislehdessä pidätte palstoja ja huokaatte pienen ihmisen puolesta -henkäyksiä ja muuta puppupuhetta vähäjärkisille, jotta ne teitä äänestäisivät.

    Paljon sontaa tulee suusta, tekoja vähemmän. Äänestäjät, älkää menkö halpaan puolueiden kiiltävien naamojen parissa tai langetko pienen ihmisen puolestapuhujien ansoihin.

    Mitä näette, kun menette ulos? Huoltosuhteen vääristymiä, toimettomia potkimassa lumikinoksia ja aika rappeutunutta menoa jo Puistokadun ex-kaupungintalon eteisen välikössä, sitten kesällä puistoissa.

    Mikähän nuo ihmiset rappeutti ja mistä kielii ruokaa kerjäävät suomalaisnuorukaiset? Ei ainakaan välittämisestä, pienen ihmisen huomioimisesta. Jokainen tapaus on liikaa näin pienessä kaupungissa. Onko annettu aikoja sitten vaan peräksi?

    • Nimetön

      Kukahan tässä on vähäjärkinen? Sinun ajattelulla poliisitkin pitäisi lakkauttaa, koska rikoksia tapahtuu kuitenkin. Tai lääkäreille annettava lopputili, kun ihmiset sairastaa siltikin.

  • Nimetön

    Mitä ne teot sitten olisivat ja miten niitä toteutettaisiin? Tosiasia on, että demareilla on valtuustossa 11 paikkaa ja muita valtuutettuja on yhteensä 48. Tällä 11 valtuutetullako sitten hoidetaan kaikki asiat? Eikö niillä 48 ole mitään vaikutusta asioiden kulkuun?

    Kertokaapa miten demokratiassa 11 valtuutettua voi onnistuneesti pyörittää koko touhua, kun vielä suurin osa virkamiehistä on porvareita ja lisäksi kaikki paikkakunnalla ilmestyvät lehdet ovat vankasti porvarillisia.

    Onneksi kansanvaltainen työväenliike on hankkinut meille kaikille sananvapauden puhua ja kirjoittaa. Muutosta parempaan voidaan saavuttaa vasta kun demarit saavat huomattavasti lisää voimaa eduskuntaan ja valtuustoihin.

Kommentointi ei ole käytössä.