Lojerille merkittävät sopimukset HUS:n ja PSHP:n kanssa

Sastamalalainen Lojer on voittanut Suomen suurimpien sairaanhoitopiirien merkittäviä kilpailutuksia. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (PSHP) valitsi Lojerin toimittamaan sairaalasängyt, potilaspöydät, yleistutkimuspöydät ja potilaspaarit kaksivuotisen sopimuskauden ajaksi. Sopimukseen sisältyy optio 1 + 1 lisävuodesta.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) ja Helsingin kaupunki valitsivat Lojerin vastaamaan potilassänkyjen huoltopalveluista.

Lojer on viime vuosina panostanut palveluliiketoiminnan ja huoltojen kehittämiseen. PSHP on toiminut edelläkävijänä kalustehuoltojen ulkoistamisessa – Lojer on vastannut esimerkiksi lähes 2 000 PSHP:n sähkökäyttöisen sairaalakalusteen huollosta, joista puolet on Lojerin valmistamia.

HUS on nyt siirtymässä samaan toimintamalliin. Lojerin vastuulle siirtyi yli 3 000 sängyn huollot HUS:n ja Helsingin kaupungin eri yksiköissä.

Lojer hoitaa määräaikaishuollot ajallaan, korjaushuollot tarpeen mukaan, ja raportoi työt asiakkaan laiterekisteriin. Huoltotyön määrä pääkaupunkiseudulla lisääntyi niin paljon, että Lojer palkkasi lisää henkilökuntaa sitä hoitamaan.

”Tämän kilpailutuksen voitto vahvistaa, että strategiamme on osunut oikeaan”, myyntijohtaja Jouni Maksimainen toteaa. ”HUS:n ja Helsingin kaupungin kanssa tehty huoltosopimus on laajuudeltaan alan suurin. Volyymin kasvaminen mahdollistaa meille osaamisen ja palvelukokonaisuuden jatkuvan kehittämisen ja laajentamisen.”

Poimintoja