Nuoret naiset autovarkaissa Punkalaitumella

Lauantaina aamulla kello 9.15 poliisipartio meni Punkalaitumella Riissuontielle, josta oli tullut hätäkeskukseen ilmoitus henkilöauton anastamisesta. Partio tavoitti epäillyt hetkeä myöhemmin yksityisasunnosta. Auto oli palautettu paikoilleen ja se oli ollut käytössä omilla avaimillaan.

Teosta epäillyt ovat kaksi alle 20-vuotiasta naista, jotka molemmat olivat päihtyneitä. Toinen oli asunnon makuuhuoneen vaatekaapissa piilossa. Poliisi puhallutti naiset. Alkoholia oli uloshengitysilmassa toisella 0,43 mg/l ja toisella 0,26 mg/l. Molemmat olivat ajokortittomia.

Aggressiivisesti ja yhteistyöhaluttomasti käyttäytyneet nuoret naiset kuljetettiin verikokeisiin ja tämän jälkeen poliisiasemalle.

Poimintoja

  • Nimetön

    Etusivun uutisointi: ”Toinen piilotteli poliisia kaapissa.” Onko poliisi päässyt jo vapaaksi?

    • Nimetön

      Juu ihmettelin kanssa miksi sen piti piilottaa poliisi kaappiin. Epäilin aluksi et oliko se nainen alaikäinen et poliisi olis sen takia ollut kaapissa piilossa

  • Nimetön

    Tavallinen arki ei nykynuoria taida kiinnostaa… ja sitten kehutaan asiaa facebookissa tietenkin. Todella noloa. Syrjäytyminen on tämän yhteiskunnan ongelma.

  • Auton lainaajat

    Emme ole kyllä asiaa missään facebookissa kehuskellu eikä todellakaan olla ylpeitä millään muotoa. Ja juu poliisi laitettiin kaappiin rauhoittuun, kun ei osannut käyttäytyä. Silti jälkikäteen koko asia on kaduttanut meitä ja olemme nyt hieman viisaampia, emmekä hölmöile enään. Mikäli haluatte keskustella asiasta lisää kanssamme meidät tavoittaa punkalaitumelta. Ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä lehdissä lukee…

Kommentointi ei ole käytössä.