Sastamala saa omat messut

Sastamalassa järjestetään oma messutapahtuma, Sastamala-messut, 25.–26.4. teemalla asuminen ja vapaa-aika. Tapahtumapaikkana toimii Vexve Areena. Messujen järjestelyistä ja toteutuksesta vastaa Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy.

Messujen tavoitteena on lisätä kaupungin tunnettuutta ja tuoda esiin kaupungin toimijoiden tuotteita ja palveluita. Elinkeino-ohjelman linjausten mukaisesti messut tukevat myös tavoitetta kaupungin tapahtumatoiminnan lisäämiseksi. Messujen yhteydessä järjestettävillä kiertoajeluilla yleisölle esitellään paitsi Sastamalaa, myös sen monipuolista tonttitarjontaa. Sastamalan kaupungin tonttitarjonta on muutenkin näkyvästi esillä tapahtumassa.

Messupäivien aikana on mahdollisuus nähdä ja kuulla messujen teema-alueisiin liittyviä esityksiä. Mukana ovat muun muassa remonttien asiantuntija Jorma Piisinen, sisustustoimittaja Hanna Sumari sekä kiinteistökuningatar Kaisa Liski. Messuyleisön viihdyttäjänä nähdään Putous-voittaja, porilainen liitto-orava Salme Pasi. Lisäksi paikalla ovat lasten ikisuosikit Herra Hakkarainen sekä Tatu ja Patu.

Ohjelman lisäksi tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen kaikkeen asumiseen ja vapaa-aikaan liittyen. Paikalle tavoitellaan noin 60 näytteilleasettajaa.

Tapahtuman lopullinen ohjelma julkaistaan huhtikuun alussa ja messuihin liittyviä ajankohtaisia asioita päivitetään osoitteeseen www.sastamalamessut.fi.

Huhtikuussa järjestettävä messutapahtuma on merkittävä osa Sastamalan kaupungin markkinointia, jonka kärkinä vuonna 2015 ovat muun muassa asuminen ja tontit. Messut tavoittelee pilottivuotenaan noin 5000 kävijää. Kävijätavoitteen saavuttamiseksi messutapahtumaa markkinoidaan maalis-huhtikuun aikana näkyvästi sekä lähialueilla että laajemmin Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Poimintoja

  • liitoton mies

    Mistä pussista maksetaan esiintyjien palkkiot?. Vissiin kgin verotuloista kun järjestäjänäkin on kaupunki. Putous voittajat ei tunnetusti oo tulleet ilmaiseksi, eikä nuo piisiset, sumarit sun muut.

  • Nimetön

    putousvoittaja ja kiinteistökuningatar…..voi järjen köyhyyttä! kuka näitä valintoja oikein tekee????

  • Nimetön

    Aki ja Heli Palsanmäki ( TV:n Huutokauppakeisari ) pitämään vaikka huutokauppaa.
    Voi olla että täältä Sastamalasta tarttuisi heidän mukaansa tavaraa kirpputoreilta. Niitähän täällä on pilvin pimein.

    • Nimetön

      Palsanmäki ei pääsisikään koska on toisella paikkakunnalla messuilla terv. toisille messuille juontajaksi menevä sastamalalainen 🙂

  • Messuaja

    Messut rahoitetaan joka puolella näytteilleasettajamaksuilla, mainoksilla ja pääsylipputuloilla. Upea juttu, että tällaiset messut saadaan järjestettyä Sastamalassa!

  • Nimetön

    No niin ei täällä laakereilla levätä. Pistetään pyörät pyörimään ja kaikille töitä.

Kommentointi ei ole käytössä.