Vuoden urheiluseura on Äetsän Kunto 81 ja vuoden valmentaja Satu Rautanen

Sastamalassa on valittu vuoden 2014 urheiluseura ja valmentaja. Vuoden urheiluseura on Äetsän Kunto 81 ja vuoden valmentaja Satu Rautanen Vammalan Naisvoimistelijoista.

Äetsän Kunto 81 on toiminut monipuolisesti ja aktiivisesti terveys- ja kuntoliikunnan saralla sekä tehnyt tiivistä yhteistyötä kaupungin liikuntapalveluiden kanssa muun muassa kuntokampanjoissa. Seura on hoitanut ansiokkaasti ja suurella sydämellä useiden vuosien ajan Aurajärven ulkoilureittiä.

Vammalan Naisvoimistelijoiden Satu Rautanen aloitti ohjaamisen ja kouluttautumisen 14-vuotiaana. Valmennuspäällikkönä nykyisin toimivaa Rautasta luonnehditaan tunnolliseksi ja ahkeraksi. Hän osallistuu johtokuntatyöhön ja talkoisiin aktiivisesti ja on näytösten yksi kantava voima koreografina, usean ryhmän valmentajana ja itsekin esiintyen.

Vuoden urheiluseura ja vuoden valmentaja palkitaan perinteisessä vappuparaatissa 1. toukokuuta. Valinnoista päätti kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta. Vuoden urheilija nimetään yleisöäänestyksellä.

Poimintoja