Nainen näpisti luontaistuotteita Vammalassa

Tiistaina aamupäivällä Sastamalan Vammalassa päivittäistavarakaupassa asioinut 72-vuotias nainen syyllistyi näpistykseen. Nainen laittoi laukkuunsa luontaistuotteita ja jätti ne maksamatta. Poliisi kirjoitti naiselle näpistyksestä sakon. Tapaus sattui puoli kymmenen jälkeen.

Poimintoja

  • Nimetön

    Ei luontaistuotteiden takia kannata näpistellä.
    Luonnossa niitä on vaikka kuija paljon.

  • oppia ikä kaikki

    sitä se tekee kun eläkkeitä leikataan. pitää mummoparan pölliä monivitamiininsa että saa tarvittavan d-vitamiini annoksensa. onneksi ei sentään joutunut itseään myymään jokisen kulmalla.

  • Heimo Heinonen

    Olipa uutinen.. ? Haloo, jos mummo näpistää pilleripurkin, niin lehti nostaa asian isoksikin uutiseksi. Kun pulit ja muut hörhöt vievät koppakaupalla kaljaa, tai jokuset hameentäyreltä imureita, uutisia ei nosteta julkastavaks…ihme hommaa. En pualustele näpistystä sinänsä, vaan uutiskynnystä.

  • Hih mikä uutinen

    Nyt Ilmari asialle ja verovaroja näpisteleville senioreille heti sassiinsa Yhteiskunnan kassasta tietty.

  • Nimetön

    Jospa naisella oli muistisairaus, – ei saa tuomita ennen kuin on tutkittu.

  • Amanda Jaakontytär

    Jos ei taitettua indeksiä poisteta ja eläkkeitä koroteta vuoden sisällä, me olemme varkaita kaikki.

  • Chicken soup

    Omaiset heti helisemässä, jos mummi varastaa vitamiineja kaupasta. Eikö viitsitä viedä porkkanaraastetta mummikullalle, kun pitää kaupasta purkkitavaraa pistää käsilaukkuun?
    Samalla saadaan pestyä omat suvun kasvot: kun on selityksenä muistisairaus, siitä ei voi oikein syyttää ketään, vähiten perinnöllisiä tekijöitä.

    Onko vielä uutisdeskissä hauskoja juttuja? Seuraavaksi varmasti vaarikullat vievät partavesiä tai vanhaa kunnon palasaippuaa tai se klassikko: Vanha mummeli laittoi pakastebroilerin baskerinsa alle, taisi pyörtyä kassalla ja jäi kiinni. Se tapaus on vuosikymmenien kestonaurukohde.

    Piristä meitä vielä Maija juttujen tasottomuudella. Kertoo paljon ihmiselosta tuollaiset pläjäykset arjessa.

  • Päiväys yhtä vanha kuin aurinkokunta

    Varokaa näpistelijät paikallisia kauppoja. Voitte saada vanhentuneita vitamiineja, jos kauppojen tyyliä oikein ruoditaan.

    Joku oli ostanut eräästä myymälästä jäätelöpaketin. Päiväys kertoi, että tuote oli lähes vuoden vanha. Pöytäseurue ällisteli pakettia, ei tietenkään syönyt kaupan heikkoa esitystä ja moni kello kalkatti kylillä ja kujilla kaupan mainetta lisäten.

    Ennen vanhaan laitettiin jauhoihin sahanpuruja ja muuta tööttööttuotetta. Vitamiinipilleripurkkien päiväys kannattaa ensi kerralla tarkkaan syynätä suurennuslasin avulla. Jos on huomautettavaa poliisiasemalla, voi vedota huonoon laatuun. Ei ollut vaivan väärtiä.

  • Nakkitason juttu

    Sääli kun perijät saavat vähemmän. Menikö vitamiinipurkki takaisin kaupan hyllylle vai saiko iäkäs nainen vaivanpalkkaa?
    Nyt A. äkkiä koventamaan rangaistuksia. Nakkivarkaat kiinni, jottta isot saavat rauhassa mellastaa kiinteistöbisneksessä. Huomio kun on nakkivarkaan käsilaukussa, voitte tehdä rauhassa omia metkujanne.

  • Nimetön

    Jos se vei homeopaattisia valmisteita, niin sitä ei voi syyttää mistään koska ne ovat pelkkää tyhjää täynnä. Pelkää humpuukia.

Kommentointi ei ole käytössä.