Kortiton rattijuoppo ajelutti kääntöveistä Kiikassa

Sastamalan Kiikassa poliisipartio pysäytti henkilöauton liikennetarkastukseen Jokisivuntiellä maanantaina iltapäiväyhden aikaan.

Kuljettajaksi osoittautui 23-vuotias mies, joka puhalsi 1,8 promillea. Kortitta ajamisesta hän kärähti kymmenennen kerran vuoden sisällä.

Miehen auto oli määräaikaiskatsastamaton ja liikenteestä poistettu.

Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi kääntöveitsi ja tältä osin asiaa tutkitaan toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen
hallussapitona.

  • peijooni

    eikö oikeasti yhteiskunnalla ole keinoja noitten hamppien toistuviin rattijuopumuksiin..paketoitas vaikka kädet stana niin että ei onnistu ajaan..kuskoon housuunsa vaan … Odotellaan koska tappaa jonkun esim. Lapset liikkuu tollasiin aikoihin eikä osaa käsittää vielä että maailmassa on tollasia edesvastuuttomia tanopäitä…myydään vankeuspalvelut venäjälle ja sälli sinne niin oppii tai parhaassa tapauksessa mikä olisi parasta niin ei koskaan enää pölhöile täällä vois olla nimittä pelkkä menolippu…

  • .

    Ei kai me ny kaveria silti Venäjälle lähetetä? Eiköhän se järkiinsä tuu, poistuu ainakin keskuudesta hetkeks…

  • kääntöveitsen ajeluttaja

    Toimittajat maustaa. Puhalsin nimittäin nollaa. 😉

  • Mopoitselläkin.

    Miksi niitä Kiikan terroristi mopoilijoita saada kuriin, miksi poliisi ei voi ratsata niiden mopoja, sakottaa turhasta häiritsevästä ajosta, sekä virityksistä, että nurmikoilla, koulun pihoilla, kevyenliikenteen väylillä ajosta, miksi.

  • Mopot laulakoot

    Nuorista lähtee ääntä. SE ON ELÄMÄÄ. Hometta korviin jos ärsyttää. Antakaa edes nuorten elää ja olla. Aina te ootte kimpussa. Jos ette naapureitten, niin sitten mopojen.

    Päristelkää hyvät nuoret edelleenkin, koukatkaa nurmikoiden poikki ja tehkää mitä teidän vanhempannekin tekivät nuoruudessaan. KYLLÄ teistä työikäisinä mehut lypsetään viimeiseen pisaraan.

    Aikuiset kun tulevat kesämökeilleen juhannuksena niin se on oksat pois. Juopottelua, ääntä, vesistöt täynnä ruorijuoppoja.

Kommentointi ei ole käytössä.