Bensavaras kaahasi poliisia pakoon Vammalan läpi

Varhain maanantaiaamuna poliisipartio kohtasi Nokialta huoltoasemalta polttoainetta anastaneen henkilöauton Sastamalan Stormissa.

Poliisiauton havaittuaan autoa kuljettanut mies kiihdytti voimakkaasti nopeutta, eikä noudattanut poliisin antamia pysäytysmerkkejä. Valtatiellä 12 pakenevan auton nopeus oli suurimmilaan noin 165 km/h. Kuljettaja teki useita vaarallisia ohituksia.

Pako jatkui Vammalan suuntaan, jossa kuljettaja ajoi muun muassa omakotialueella pihojen lävitse. Tämän jälkeen nopeus oli neljänkympin alueella suurimmillaan noin 100 km/h.

Poliisi seurasi autoa kaupungin keskustan läpi maantielle 249, josta auto jatkoi Hartolankoskentielle. Siellä poliisi sai auton pysäytettyä.

Autoa kuljettanut noin 25-vuotias mies pakeni ja poliisikoira tavoitti hänet myöhemmin lähistöltä. Poliisi tutkii asiaa muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vahingontekona.

  • Nimetön

    Taisi siinä takaa-ajon yhteydessä palaa taivaan tuuliin se varastettu bensa eli ei voi saada mitään seuraamuksia kun ei ole todistusaineistoa…… .

Kommentointi ei ole käytössä.