Kiikoisten rantasaunan paikasta oikaisuvaatimus

Sastamalan kaupunginhallituksen päätöksestä koskien Kiikoisten rantasaunan sijaintia on jätetty oikaisuvaatimus. Sen on toimittanut yksityishenkilö perikunnan puolesta.

Oikaisuvaatimuksen tekijöillä on mökki Soukonlahden toisella puolella noin sadan metrin etäisyydellä Rajalahden rantasaunasta. Vaatimusta perustellaan erityisesti häiriöillä, joita rantasaunasta ja yleisestä uimarannasta aiheutuu.

Kaupunginhallitus päätti maaliskuun lopulla, että uusi rantasauna rakennetaan nykyisen tontille Rajalahteen. Oikaisuvaatimukseen hallitus ottaa kantaa maanantaina. Esityksenä on vaatimuksen hylkääminen, mutta lisäksi tilakeskuksen ja liikuntapalvelujen huomion kiinnittäminen siihen, että esille tuotuja haittoja tulee ohjeistuksella pyrkiä vähentämään ja poistamaan.

Poimintoja

  • Nimetön

    Näyttää siltä että rakentaminen viivästyy vuosilla jos valittaja jatkaa korkeimpaan oikeuteen asti.

    • Nimetön

      Ikävä kyllä nämä kommentoijat edustavat kunnan saunan käyttäjien älykkäintä kärkeä. Ei lupaa hyvää, uusi sauna on kohta paskottu ruokottomaksi.

  • Nimetön

    Miettikääs ennen kuin alatte porata enempää: Minkälaista mökkielämä on, kun vieressä möykkää juopunut bileporukka joka viikonloppuna tai terassilla tapittaa kymmenpäinen yleisö jokaista liikettäsi, kommentoiden suureen ääneen niin mökkiä kuin mökkiläistäkin? Tämä häiriö vain lisääntyy, kun kunnan sauna rempataan. Sympatiani on kokonaan naapurin puolella. Tosin sama juttu on Hämeenlahdessakin, eivät naapurit halua sielläkään kuunnella juhlijoitten örvellystä.

    • Nimetön

      Eikös se ole ihan hyvä, että saadaan kiikoislaiset tappelemaan keskenään, niin todella merkittävät päätökset voidaan tehdä rauhassa heidän sotkeutumatta näihin asioihin, joista he eivät kuitenkaan mitään ymmärrä? Hajoita ja hallitse.

    • Nimetön

      Tämä valittaja on Tampereelta! Yllätys yllätys! Eihän tamperelaisten mielestä Sastamalaan mitään uutta saisi rakentaa!!!

  • Nimetön

    ..jopa jotakin…nyt saunalla onkin jatkuvasti käyttöä….juuri Rajalahtea saunan paikkana vastustettiin, ettei sitä avantouimareiden lisäksi kukaan käytä…avantouimaritkin olivat epähygieenisiä…häiritseviä omaa etuaan puolustavia vanhuksia…

  • Nimetön

    miksei siitä ennen sit ei oo valitettu,onhanse siinä ollu,kiusantekooko??

  • Nimetön

    Luulin, että kiikoislaiset haluavat rantasaunan avantouintiharrastusta varten. 400 000 euroa tuhannen asukkaan ryyppäämis- ja rälläämispaikaksi on turhan iso raha. Ehdotankin seuraavaa: Koska Rajalahden sauna etäällä olevana kohteena on altis ilkivallalle ja koska alueella saattaa olla paljonkin myös käyttäjistä johtuvaa häiriökäyttäytymistä, saunalle asennetaan riittävä määrä valvontakameroita. Terassi, laituri ja avanto/uintipaikan kattava kamera laitetaan webbikameraksi, niin käyttäjät muistavat paremmin saunotella rakennuksen arvon mukaisesti.

    • Nimetön

      Empä ole koskaan kuullut että Rajalahdessa olisi pidetty bileitä, örvelletty. Tää on nyt taas niin tätä, vastustetaan vastustamisen vuoksi. Onhan näitä valittajia, koko Sastamala täynnä. Toki tämä valittaja näyttää olevan tamperelainen -eihän tamperelaiset halua että tänne mitään rakennetaan!

  • Nimetön

    Ei voi olla totta. Eikö todellakaan millään muulla mökillä kesäisin juhlita ja pidetä ääntä?? Ehkä tämän naapurin olisi hyvä mökki jostain mettän keskeltä, missä ei kukaan örvellä. Vai onko tässä ny kyseessä kiusanteko?

  • Nimetön

    Osta oma järvi ja rakenna sinne mökkisi, silloin eivät mökkinaapurit häiritse!

  • Nimetön

    Kaupungin tehtävä ei ole rakentaa turvattomille kyhertäjille rantamökkejä. Jokainen hommatkoon mökkinsä itte. Kohta varmaan kaupunki kuskaa mökittömät aurinkorannoille talvisin. Huhhuh!

  • Nimetön

    Sastamalan vakavaraisin kaupunginosa on Kiikoinen. Heille kunnon rantasauna, kuten on sovittu.

  • Hämeenlahti ja Rajalahti

    Missä muussa kaupungissa/ kunnassa virkistyspaikat päätetään rakentaa mahdollisimman kauaksi asutuksesta?

  • Nimetön

    Rakentaa nyt mökki ei minnekään, oomme Kreikan tiellä. Kela maksaa vuokrat, kaupunki ruokkii ja tekee rantasaunat, joissa politrukit kylpee. Kukaan ei viitti tehrä töitä, nuoriso keulii, räkii ja haistattelee. Sossut on tähän pyrkinyt järjestelmällisesti jo kymmeniä vuosia.

    • Himasen sinisestä kirjasta

      Kataisen…Virkkusen…Stubbin viitoittamilla tiellä….kukin ottaa itselleen niin paljon kuin kehtaa…härskiä touhua….

  • Amanda Jaakontytär

    Ei muuta kun pyörät alle; saa jokainen traktorilla vetää mieleiseensä paikkaan. Saa saunoa vaikka omalla pihallaan.

  • kolmen tunnin päästä tiedetään

    Hakanen varmasti läpi…keskustalle neljä paikkaa

    Nurminen ulkona. Sdp vain kolme paikkaa …Viitanen Tainio Marin. Gustafsson ja IN varalla

    Vikman Kiuru Sasi Jaskari Satonen yksi viidestä putoaa

    • Nimetön

      Reilun tunnin päästä tiedetään paremmin, tosin tulokset vasta myöhemmin:
      Marin, Viitanen, Gustafsson, Nurminen ja Tainio
      Kepulle kolme paikkaa, Hakanen varalle
      Kokoomukselle 3-4 paikkaa, Satonen varalle

Kommentointi ei ole käytössä.