Kirkkovaltuuston korjauskokous jätettäneen palkkioitta

Sastamalan seurakunnan kirkkoneuvosto käsittelee valtuustoaloitetta, jossa esitetään, että kirkkovaltuuston 3. maaliskuuta pitämästä kokouksesta jätetään kokouspalkkiot maksamatta.

Kysymyksessä oli reilun puolen tunnin kokous, jossa kirkkovaltuusto käsitteli uudelleen tilintarkastajien valinnan ja antoi hallinto-oikeudelle lausunnon koskien tilintarkastajien valintaa.

Valtuustoaloitteen palkkioiden maksamatta jättämisestä esitti Jorma Koivuniemi Ulpu Hukkasen ja Pentti Haapahuhdan kannattamana.

Kirkkoneuvosto ottaa aloitteeseen kantaa kokouksessaan ensi keskiviikkona. Jos päätösesitys läpäisee neuvoston ja valtuuston, ei palkkioita makseta.

  • Nimetön

    Muuten ei taida voida olla maksamatta kokouspalkkiota .Jokaisen valtuutetun on itse
    kirjoitettava suostumus ettei tarvi kokouspalkkiota.Neuvosto voi vain suositella
    ei päättää.

  • Nimetön

    Kuis uskovat rahastaa kokouspalkkioilla? Ei helluntalaisilla ole kokouspalkkioita! Joudutaanko taas nostamaan veroprosenttia? Hellurei!

  • Nimetön

    Helluntailaiset uskonsisaret tekevät aidon uskon siivittäminä työt palkkiotta. Kokouspalkkio on meille täysin tuntematon? Olisimme vastaavat penkit kunnostaneet ja maalanneet talkoilaa Herraa ylistäen. Voi tätä maallistumista.

Kommentointi ei ole käytössä.