Sastamala Gregorianalle kansainvälinen laatutunnus

Seitsemän Pirkanmaan festivaalien jäsentä on valittu EFFE-järjestön eurooppalaisten festivaalien parhaimmistoon. Yksi laatutunnuksen saaneista on Sastamala Gregoriana.

EFFE-laatutunnuksen kolmena kriteerinä olivat festivaalin taiteellinen sitoutuneisuus, yhteisöllisyys sekä festivaalin kansainväliset ja maailmanlaajuiset tulevaisuuden näkymät.

Tämä eurooppalaisten festivaalien arviointi järjestettiin nyt ensimmäisen kerran. EFFE-tunnus myönnettiin kansainvälisen tuomariston hyväksymänä vuosiksi 2015-2016.

Poimintoja

  • gregoriana on HUIJAUSTA

    Kiitos tukijoille!

    Opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Kulttuurirahasto, Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto, Sastamalan kaupunki, Sastamalan seurakunta, Vexve Oy, Vammalan Seudun Osuuspankki, Etelä-Satakunnan Puhelin, Tyrvään Sanomat, Vammalan Kirjapaino, Vammaspaino, Uulatuote, LC Karkku, Autotalo Pelttari, Karkun Evankelinen Opisto, Tyrvään Kirjakauppa & Huittisten Kirjakauppa.

    Mihin gregoriana tarvii 20 sponsoria jos liput maksaa 30 e kappale ja kaikki konsertit on täynnä. Mitkä on todelliset menot / tulot? Kuka vetää välistä? Yritykset saa päättää mitä tekee mutta miksi sastamalan kaupunki haaskaa rahoja hämärä touhuihin ja samaan aikaan laitetaa kiinni äetsän lukio ja terveyskeskus ei ole lääkäriä ja ovet on levällään auki eikä ketään päivystä vastaanottotiskillä aukioloaikana???

    Asiat tärkeys järjestykseen!!

    • Nimetön

      Kyllä lääkäri ja koulu on sata kertaa tärkeenpiä kuin joku ihme vinkuna!

  • Nimetön

    Sinulle gregoriana on HUIJAUSTA

    En toivo lukevani/kuulevani uudesta kotiseudustani aina negatiivisia kommentteja. Mielestäni tämä on aivan upea paikka. Kokeile sanoa (nimimerkki gregoriana on HUIJAUSTA) viestisi uudella tavalla. Ota siihen positiivinen näkökulma, vaikka varsinainen asiasi pysyisikin samana. Onnistuuko? Negatiivisuuden levittäminen masentaa ja kohta niitä vähiäkään veronmaksajia ei ole tällä paikkakunnalla. Muuttavat pois. Sastamala on hieno paikka, käännetään negatiivisuuden huppu pois ja tuodaan kotikuntaamme esiin positiivisesti. Tämä on hieno kaupunki. Kritiikkiä pitää tottakai olla. Sen tuominen julki myönteisellä tavalla johtaa ehkä jopa johonkin.

  • Kasakka vie kaiken, mikä ei ole kunnolla kiinni

    Ikävä kyllä näillä palstoilla on helppo laukoa katkeran kielteisiä kommentteja ilman perusteluja, ilman rakentavaa ehdotusta miten asia pitäisi korjata. Tosin on niinkin, että asioihin tyytyväinen enemmistö ei kommentteja kirjoittele, mistä johtuen nämä harvat kaikenkieltäjät saavat kohtuuttomasti huomiota.
    Tuo Sastamala Gregoriana on monelle asia, jonka vuoksi tulla käymään täällä ja yleensäkin edes arvostaa Sastamalaa suomalaisen kulttuurin kehtona. Suomenkielinen kulttuuri on lähtenyt Tyrväältä mm. Vareliuksen kantamana. Valitettavan moni tuntuu toivovan, että se olisi lähtenyt kokonaan, eikä enää palaisi.

  • gregoriana on HUIJAUSTA

    Äetsässä on ollut hyvä asua. Rauhallinen paikka, kaunis on Kokemäen Joki. On vain iditootin touhua sulkea Sarkian lukio. Äetsän terveyskeskus jättää ilman lääkäreitä. Pitää laittaa tavalliset asiat kuntoon kaupungin ennen kuin rahoittaa konsertteja. Gregoriana on seurapiiri rouvien kokoontuminen.Eikä kirkkoon voi periä 30 e sisäänpääsymaksuja. Seurapiiri rouvat ja tavalliset ihmiset eivät ole tasa vertaisia Jumalan edessä. Kirkkoon ei kerta kaikkiaan voi olla pääsy maksuja. Kysyn edelleen kuka käärii rahat tästä touhusta? Täytyykö olla niin ahne että kaikilta kirkkoon tulijoilta pyytää 30 e pääsymaksua ja vielä 20 yritykseltä ja kaupungilta hakee lisää rahaa.

    • Nimetön

      Kuulepas nyt, Äetsä -nimistä terveyskeskusta ei kerta kaikkiaan ole olemassa.
      Terveyspalvelusta vastaa Sotesi, jonka taustalla on Sastamalan kaupunki.

  • Nimetön

    Ministereitä: Suomen uuteen hallitukseen pitäisi Joulupukista tehdä yksi ministereistä. Hänellä olisi ainakin lahjoja. Olisiko Paavo Väyrynen tehtävään sopiva?

  • Nimetön

    Gregoriana on ihana tapahtuma, joka kruunaa meidän perheemme kesän! Liput ovat toki hintavia, mutta kyllä sitä aina yhden konsertin kestää. Toivoisin vain, että väärissä paikoissa taputtavat odottaisivat ensin ja katsoisivat vaikka järjestäjien edustajien esimerkkiä, koska taputetaan. Kappaleissa on usein monta osaa, pieni tauko ei merkitse kappaleen loppua, vaan tauko pidetään eri osien välillä. Kyseessä ei ole uskonnollinen, vaan musiikillinen tapahtuma. Vanhasta musiikista nautitaan uskontoon katsomatta!

  • Nimetön

    Talous: Juha Sipilän jorinoissa ei mitään uutta. Maanteitä ja rautateitä korjataan. Samasta asiasta puhui valtiovarainministeri Antti Rinne, monta kuukautta sitten. Vastaavasti Timo Soini meuhkasi eduskunnassa, ettei haittaveroja saa korottaa. Nyt Soini palkitsee äänestäjänsä, hyväksymällä roiman korotuksen tupakkaveroon. Kaikell viissiin, sanoisi Rokan Antti.

  • Nimetön

    HS 26.5.: Juha Sipilä linjasi ennen vaaleja, että maataloudesta ei leikata. Veronmaksajat maksavat maataloustukea 2,7 miljardia vuodessa. Maatalous työllistää yhteensä 76 000 ihmistä. Karkeasti laskien tuki on yhtä tuottajaa kohti 350 000 euroa.
    Suomessa on noin 350 000 työtöntä. Paljonko työtön saa työttömyyskorvausta vuodessa? Onko oikeudenmukaista, jos työttömyyskorvauksia pienennetään?

  • Nimetön

    Hyvä mielipide 26.5. klo 20.07. Maajussi on erityisessä suojeluksessa.

  • Nimetön

    Aiheesta poiketen. Työaika: Sillä se työaika pitenee, kun lasketaan mukaan työmatkat. Molempiin suuntiin. Niinhän ne yrittäjätkin tekevät, hyvä niin. Oikeastaan työpäivän pituuden voisi laskea samoin, kuin yrittäjät. Työpäivä alkaa siitä kun herätyskello pärähtää. Kaikki toimet siitä eteenpäin, palvelee onnistunutta työpäivää.

  • Nimetön

    Pian nähdään porvarihallituksen ohjelma: piteneekö työpäivä töissä oleville vai järjestetäänkö töitä työttömille (mikä olisi paljon järkevämpää). Jäädytetäänkö palkat ja eläkeläisten indeksit? Heikennetäänkö koulutusta? Leikataanko kaikilta: suurituloisilta, maanviljelijöiltä, pörssikeinottelijoilta?

    • Nimetön

      on aivan hölmöläisten hommaa jatkaa työuria yläpäästa kun pitäisi saada nuoret töihin.ei ole mitään järkeä kun toiset tekee 12 tuntia päivässä ja toisilla ei ole mitään mistä edes työkokemusta kertyisi,työtä jakamalla tasapuolisemmin.ja tietysti kunnon palkka .on suuri vääryys teettää alihankintana töitä asakkaille työpajoilla sellaisella palkalla kun asiakas maksaa täyden hinnan. tämän päivän nuoriilla on kaikki ihan auki koulun jälkeen saanko töitä ja kuinka pitkäksi aikaa.ei uskalla rakentaa tulevaisuutta kuin aiemmin. käytiin koulu mentiin töihin ,rakennettiin tupa,perustettiin perhe.tänään kaikki on epävarmaa eläkeiän nostosta pitäisi luopua ja antaa eläkeläisten nauttia hyvin ansaituista päivistä ja nuoren alkaa rakentamaan tulevaisuuttaan.näinhän tämän elämän pitäisi jatkaa kulkuaan. mistä nuorille kertyy eläkettä kun ei ole ollut töitä. sitten taas täytynee lakia muuttaa kun ei olekaan eläkkeenmaksajia.maailman pitäisi mennä eteenpäin ja parantua eikä koko ajan vaan mennä huonommaksi ja huonommaksi. olisi kerrankin hienoa jostain asiasta todeta että tuli parannus siihen ja siihen ,kyllä se tuppaa niin aina käymään että toisesta taskusta toiseen siirretään.jäämme odottamaan kauhulla mitä tuleman pitää.

Kommentointi ei ole käytössä.