Hallintojohtaja Nikkilä vaihtaa vapaalle

Hannu Nikkilä
Valtuustoryhmien puheenjohtajat kiittivät Hannu Nikkilää yhteistyöstä. Kättelyvuorossa vihreiden Eveliina Asikainen.

Sastamalan kaupungin hallintojohtaja Hannu Nikkilä jää eläkkeelle. Vapaaherran päivät alkavat syyskuun alusta, mutta sitä ennen hänellä on enää 22 työpäivää.

Hannu Nikkilä on palvellut ensin Vammalaa ja sitten Sastamalaa yhdentoista valtuustokauden ajan. Kaupunki muisti Nikkilää virallisesti ennen valtuuston kokousta pidetyssä juhlahetkessä.

Monien puhujien sanoissa piirtyi kuva lämpimästä ihmisestä, ahkerasta työmyyrästä ja monipuolisesta tietopankista, jonka sydäntä lähellä ovat kulttuuri ja urheilu.

  • Tamminiemen pesänjakajat

    Vallanpitäjät vaihtuvat…muuttuuko mikään…Salli, Erjo, Laurila,Piirainen,Alajoki, Nikkilä,Koivu, virkamieskunnassa eläköityminen on vaihtanut lähes koko johtoryhmän…Välimäki, Andersson ja jne…

    Ja nyt sitten pitäisi löytää uusi kaupunginsihteeri vai tyydytäänkö vain kierrättämään porukkaa, jolloin Rautava olisi ehkä sopivin ja pätevin jatkamaan Hannun jalanjäljissä ” lämpimästä ihmisestä, ahkerasta työmyyrästä ja monipuolisesta tietopankista, jonka sydäntä lähellä ovat kulttuuri ja urheilu ”, johon mainitut perusteetkin myös istuvat. Säästyisi samalla yhden johtajan palkka.

Kommentointi ei ole käytössä.