Vanhan kirjallisuuden päivillä 15 000 kävijää

Viime perjantaina ja lauantaina Sastamalassa järjestetyt Vanhan kirjallisuuden päivät keräsivät noin 15 000 kävijää.

Kirjakauppiaita ja näytteilleasettajia oli Sylvään koululla yli sata.

Ensi vuonna Vanhan kirjallisuuden päivät ovat 1.-2. heinäkuuta.

  • Nimetön

    Myydään pääsyliput vuonna 2016 ja katsotaan osallistujien määrä.
    Paljonko veronmaksajat rahoittavat näitä päiviä?

    • Nimetön

      Verotuloja tulee varmasti myös yrittäjien kautta. Ihme ruikuttamista.

  • Veronmaksaja

    Olisi ihan mielenkiintoista kuulla, mitä Kirjallisuuspäivät tulevat maksamaan kaupungille! Tarvitaanko kaksipäiväisen perinnetapahtuman järjestämiseen todellakin noin paljon työvoimaa. Entä, kuinka paljon talkooväelle maksetaan. Ja, kuinka paljon kestitsemiseen menee rahaa? Jotenkin haiskahtaa, että täällä mennään kirja edellä!!

    • Nimetön

      Talkooväki on yhtä kuin ilmainen, toden näköisesti ruokapalkalla mukana uurastava joukko. Kokeilisit joskus itsekin….voisit vaikka yllättää itsesi ajattelemasta muitakin. Eiköhän tuon oman navan nöyhdät jo ole tutkittu.

  • Marjaana

    Nämä Vanhan kirjallisuuden päivät ovat tapahtumana ihan ok. mutta jotakin uutta sinne kaipaisin. Mitä se voisi olla ? Ehkä tapahtuma voisi olla hiukan iloisempi esim. huumoria mukaan tai jotakin …?

    • Nimetön

      Olet tainnut nyt sekoittaa kirjallisuuden ja musiikin…Vaikka yhdistyyhän niissäkin sanat ja sävel. Kirja kuitenkin pääosaan.

  • Veronmaksaja

    Kokemusta talkootyöstä löytyy!! En pelkää työntekoa! Mutten pidä yhteisten rahojen holtittomasta tuhlailusta!! Eikö saa kyseenalaistaa? Pitääkö olla toiminnanjohtaja, tapahtumatuottaja…

      • Nimetön

        Tapahtumassa on palkattuja henkilöitä ja eri yhdistyksille maksetaan korvauksia -siis kaupunki maksaa. Talkoolaiset tekevät talkoita seuroilleen, ei kirjapäiville. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mitä Kirjapäivät kokonaisuudessaan kaupungille eli meille veronmaksajille maksaa! Siis kaupungille suoraan sekä sen elinkeinoyhtiön kautta… Voisiko Alueviesti harrastaa tutkivaa journalismia vai ettekö uskalla?

Kommentointi ei ole käytössä.