Uusia jäseniä toimielimiin Sastamalassa

Sastamalan kaupunginhallitus valitsi uusia jäseniä eri toimielimiin. Paikkoja vapautui, kun kansanedustajat Pertti Hakanen (kesk.) ja Ilmari Nurminen (sd.) jättivät kaupunginhallituksen eduskuntatyön vuoksi.

Hakaselta jääneille paikoille valittiin henkilöstöjaoston jäseneksi Pauli Mäkelä, maankäyttötyöryhmän puheenjohtajaksi Pentti Jarkko ja kirjakaupunkityöryhmän jäseneksi Taina Niemi. Kaupunginhallituksen edustajaksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan nimettiin Pauli Mäkelä sekä edustajaksi tilakeskuksen johtokuntaan Taina Niemi.

Nurmisen jälkeen henkilöstöjaoston jäseneksi valittiin Reino Sivonen ja puheenjohtajaksi Jenni Jokinen. Kaupunginhallituksen edustajaksi Sastamalan Veden johtokuntaan nimettiin Reino Sivonen ja jäseneksi maankäyttötyöryhmään Heikki Horila.

Poimintoja

  • Nimetön

    Vai että Jenni puheenjohtajaksi, olisi kyllä tarvittu osaava puheenjohtaja.
    Kukahan sitä jaostoo nyt johtaa kulisseista. Onneton valinta.

    • Nimetön

      Olen eri mieltä….ei oe yhtään huono puheenjohtajatämä Jenni! Miksi aina tarvitsee hakea negatiivista valinnoista ja juuri niistä,kun nuoria valitaan? Ei aina voi valita kaikkia keskustasta tai kokoomusesta Ihmisiä he vaan ovat nämä demarinuoretkin!

  • Nuoret kunniaan

    Jenni on hieno ihminen. Fiksu ja muut huomioonottava. Lukenut myös kunnallisalaa eli sen kautta ammattitaitoinen. Älkää antako vanhojen perhe- ym. rasitteiden häiritä mielipiteenmuodostustanne!

  • Nimetön

    Henkilöstöjaoston puheenjohtajalle on rasite että oma mies on kaupungin palveluksessa.
    Näinä aikoina kun joudutaan tekemään rajuja päätöksiä pitäisi näissä tehtävissä olla ainoastaan henkilöitä joilla ei ole omaa intressiä millään lailla mukana.

    • Maaseutu

      Yrittäkää nyt uskoa, että Jenni on siinä hyvällä paikalla. Hän on fiksu ihminen huolimatta mistään ns. kytköksistä. Aletaanko laskea , paljonko kaupungin päättäjissä on sellaisia, joilla on sukulaisia kaupungin palkkalistoilla?? Nyt ei kannata spekuloida, onko joku sopiva johonkin…..?

  • Nimetön

    Kaupungin keskeisintä valtaa käyttävien luottamuselinten, valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat, ovat molemmat ITSE kaupungin palveluksessa. Toisaalta jatkuvasti ja monien vuosien ajalta kaupungin tärkeissä luottamuselimissä on toiminut yrittäjiä, jotka myyvät palveluita tai tavaroita kaupungille. Luottamustoimitehtävissä on onneksi olemassa varamiesjärjestelmä, joka toimii näissäkin tapauksissa silloin kun mahdollisia jääviystapauksia esiintyy.

Kommentointi ei ole käytössä.