Outi Siuko toiseksi maatalouslomittajakilpailussa

Huittislainen Outi Siuko sijoittui toiseksi Vuoden Maatalouslomittaja -kilpailussa.

Kymmenen finalistin joukkoon pääseminen on jo saavutus itsessään. Alkujaan voittoa lähti tavoittelemaan lähes 2 000 maatalouslomittajaa. Finaaliin karsiutuivat aluekilpailuiden parhaat.

Kilpailun teemana oli tänä vuonna työhyvinvointi. Finaali käytiin Farmari-maatalousnäyttelyssä Joensuussa ja Pohjois-Karjalan ammattiopiston opetustilalla Puhoksella.

  • Nimetön

    Onnea Outille! Enemmän nää maatalouslomittajat taitavat osata kuin työnantajansa.. Tekevät jo niin suuren osan heidän töistään.

    • Nimetön

      Ompa tietämättömästi ja törkeästi kommentoitu karjatilallisia! He painavat duunia ympäri vuoden ja vuorokausien, saaden apua lomittajilta 26 pvänä vuodessa! Ja ovat varmasti oman työnsä ammattilaisia!

  • emäntä

    Onnea Outi! Hienoa työtä jälleen. Edelliselle tiedoksi, ettei tehokkainkaan lomittaja pysty 26.ssa vuosilomapäivässä hoitelemaan kaikkia tilan töitä ja työaikalakikin sanoo työajan.

  • EMÄNTÄ MYÖS

    ONNEA! KYLLÄ 200 PÄISESSÄ KARJASSA RIITTÄÄ TYÖTÄ, IHAN MUILLEKKIN KUIN LOMITTAJALLE.. ESIM.KESÄ MENEE PELTOTÖISTÄ TOISEEN JA NAVETALLAKIN ON USEAMPIA.. KESÄ KAIKILLA,TOISILLA TYÖSSÄ,JOTTA SAADAAN MAITOA. RASKAS MUTTA HIENO ALA. ” NIMETÖN” TAITAA OLLA TIETÄMÄTÖN ;).

  • Nimetön

    Emännille kiitos ja kunnia, ei ollut tarkoitus väheksyä heidän työtään, vaan kehua Outia! Että pistäkäähän edelleen maitoa tulemaan! 😀

Kommentointi ei ole käytössä.