Kiikan mopopaja käyntiin lauantaina

Useat eri toimijat ovat jo jonkun aikaa yrittäneet yhdessä ratkoa Kiikassa mopoiluun liittyviä ongelmia. Kiikkalainen yhteistyö ja kova tahtotila asioiden selvittämiseksi konkretisoituvat tänä viikonloppuna, kun nuorille järjestettävä mopopajatoimina pyörähtää käyntiin.

Alueviestissä kesäkuussa julkaistussa jutussa kerrottiin, että ensimmäinen paja pidetään lauantaina 1. heinäkuuta. Oikea päivämäärä on kuitenkin huomenna, lauantaina 4.7.

Pajan vetäjäksi on lupautunut kiikkalainen Atte Vuorio, ja pajan toiminnassa on kantavana voimana Sastamalan Opisto. ”Pajan pelisäännöt luodaan yhdessä nuorten kanssa. Minua motivoi tähän se, että olen itsekin ollut mopopoika. Silloin olisin arvostanut sitä, jos joku aikuinen olisi ollut läsnä harrastuksessani ja tarjonnut mopon korjaus- ja huoltovinkkejä.”

Tarvittavat tilat pajalle tarjoaa kokeiluluonteisesti kesän ajaksi Rautasen huoltoasema. Kiikkalaiset yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt ovat kantaneet kortensa kekoon lahjoittamalla varoja pajalla tarvittavien työkalujen hankintaan.

Rautasen hallissa kokoonnutaan klo 16 alkaen. Pajaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Poimintoja

  • Mopopoika -77

    Toivotaan, että mopottelijat uskaltautuu porukalla mukaan. Hiano homma

  • Nimetön

    …toivottavasti mopopajassa opetetaan ja korostetaan myös käyttäytymistä liikenteessä; ei yleiset tiet ole ainoastaan mopoilijoita varten !

Kommentointi ei ole käytössä.