Uudet alokkaat palvelukseen Säkylässä

Maanantaina Porin prikaatissa Säkylässä aloittaa palveluksensa noin 1 180 alokasta. Tuttuun tapaan tiivis ohjelma koostuu aluksi lähinnä varusteiden vastaanottamisesta ja oppitunneista. Porin prikaatista kerrotaan, että ensimmäisten palveluspäivien aikana vältetään fyysistä kuormitusta sekä keskitytään enimmäkseen sotilaan käyttäytymiseen ja oman yksikön käytäntöjen opetteluun.

  • Nimetön

    Tämä porukka taitaakin tarvita oppimiaan taitoja, parin vuoden päästä, tositoimissa. Senverran kolloo porukkaa Suomen nykyinen ulkopolitiikan haahuilijat ovat.

  • Nimetön

    Toivottavasti ei poikiaan tarvitse sotaa lähettää. Suomessa on kaikilla asiat vielä hyvin. Jumalan johdatusta Suomi tarvitsee.

    • Nimetön

      Vahvasti vaikuttaa siltä, että Kekkosen, Koiviston ja Halosen ulkopoliittista äärimmäisen taitavaa linjaa, ollaan vesittämässä. ”Etulinjassa” ei edetä diplomatia kärjessä, vaan Hornetin melu korvissa. Silloin ei ”kuulla” eikä ymmärretä vastapuolen puhetta. Näkyihän se selkeesti, presidentti Niinistön viimeisellä vierailulla Venäjälle.

  • Porvari

    Saattaa tulla yllätyksenä arvoisille kirjoittajille, mutta Suomi on EU:n jäsen. Tarkoittaa käytännössä sitä, että EU:n linjauksia pitää noudattaa näissä asioissa.
    Suomettumisen aikaako haikailette, jolloin oltiin kaikessa itänaapurin kanssa samaa mieltä. Radiosta tuli ’Näin naapurissa’-ohjelma, Ladoja pakkotuotiin maahan samoin kuin lähes mitä tahansa teollisuustuotteita. Niiden käyttöarvo oli lähellä nollaa, mutta tuoda piti, kun oli YYA-sopimukset ja kaikki.
    Ensimmäisen kerran sotien jälkeen Suomi voi asioissa yleisesti olla ihan omaa mieltään. Ei enää bolsevistien sätkynukke. Eläköön täyden kympin presidentti Niinistö!!!!

    • Nimetön

      Arvoisalle ”porvarille” taitaa olla yllätys se, että Suomen pitää hoitaa myös kahdenvälisiä suhteita Venäjälle, vaikka olemmekin EU:ssa. Luojan kiitos. En minä mitään menneisyyttä haikaile, vaan terveeseen järkeen perustuvaa diplomatiaa. Eikä Hornetin jylinään kompastuvaa kukkoilua. On se kumma, kun aina vedetään esille 70- luvun Neuvostoliitto. Kuitenkin kaikki puolueet silloin, myös kokoomus, hyväksyi presidentti Kekkosen politiikan. Myös taloudessa, vuorineuvokset olivat varsin tyytyväisiä.

  • Nimetön

    Mutta kun tuntuu, että oon EU:n sätkynukke?? En voi olla omaa mieltäni esim. siinä, haluanko maksaa Kreikan lusmuilua vai haluaisinko mieluummin antaa sen rahan omille vanhuksille tai lapsille. Onkohan minussa jottain vikkaa?

Kommentointi ei ole käytössä.