Joku Paikallinen Festari jyrää Sastamalassa

Festarilavan ottaa haltuun muun muassa Lumine Sonum eli  Lasse Ojala, Eetu Mäkinen, Kaisa Lehtinen, Tapio Tuuva ja Tuukka Kiiski. Kuva: Jarno Lankinen.
Festarilavan ottaa haltuun muun muassa Lumine Sonum eli Lasse Ojala, Eetu Mäkinen, Kaisa Lehtinen, Tapio Tuuva ja Tuukka Kiiski. Kuva: Jarno Lankinen.

Tulevana viikonloppuna Vammalan Seurahuoneen pihalla päästään festivaalitunnelmaan, kun Joku Paikallinen Festari marssittaa paikalliset musiikkalahjakkuudet telttalavalleen.

”Sastamalassa on paljon todella hyviä bändejä. Siitä saimme idean, että kokoamme mahdollisimman monta niistä esiitymään samaan tapahtumaan. Lisäksi mukaan lähti vielä laulukoulu Presto”, järjestelyissä mukana oleva Tella Voutilainen kertoo.

Festareiden päiväohjelma on suunnattu koko perheelle. Lauantaina lapsille on tarjolla pomppulinna, koira- ja hevosajelutusta, kasvomaalausta ja Herra Hakkaraisen vierailu. Ohjelmallisesta osuudesta vastaa laulukoulu Presto.

Molempien iltojen ohjelma on tarkoitettu aikuisille. Perjantaina yleisöä viihdyttävät Jussi Määttä ja Hateles. Lauantain meiningistä huolehtivat M.O.P, Lumine Sonum ja Coveralls.

”Tapahtumia on mukava järjestää, kun on mahdollisuus tarjota monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille”, Voutilainen iloitsee.

Festarin järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Pub Dublin ja Vammalan Seurahuone. Ensimmäistä kertaa järjestettävälle tapahtumalle ei ole asetettu varsinaista kävijätavoitetta. Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni löytää tapahtuman.

”Nyt on mahdollisuus tulla nauttimaan hyvästä musiikista ja ohjelmasta”, Voutilainen mainostaa.

Lue lisää festareilla esiintyvästä Lumine Sonumista huomisesta Alueviestistä.

Poimintoja

  • Nimetön

    Mää meenkin sinne siks kun siell on mun talouskoulukaverini ja tyttäreni pikku-kummitäti.
    En muuten harrasta rompetoreja.

    • Rauno

      Nimekkäämmän??? Loistavia nimiä nuokin kaikki mitä siellä on!! Miks maksaa ”nimestä” kun toikin porukka hoitaa esiintymisen varmasti riittävän hyvin.

  • J.S.Mäkilä

    Hyvä orkesteri ja hyvä kuva.Aina kaikki vaan valittaa.Menkää ja kokekaa..jutut ja kuvat rupee näyttään paremmilta.

Kommentointi ei ole käytössä.