Häijään Äijä tuplaa neliönsä

Havainnekuvassa uudistunut Häijään Äijä.
Havainnekuvassa uudistunut Häijään Äijä.

Häijään liikekeskukseen on suunnitteilla mittava laajennus. Tarkoituksena on rakentaa liikekeskukseen kokonaan uusi, kaksikerroksinen lisäsiipi. Samalla Häijään Äijä laajenee Nesteelle päin, kertoo yksi hankkeen puuhamiehistä, yrittäjä Janne Jokinen.

”Olemme jättäneet Sastamalan kaupungille rakennuslupahakemuksen. Mitään kaavamuutoksia laajennus ei vaadi, joten oletamme, ettei suurempia mutkia tule matkaan”, Jokinen sanoo.

Uudistuvan liikekeskuksen laajennusosan toiseen kerrokseen on suunniteilla konttori- ja toimistotiloja. Jokisen mukaan rakennukseen sopisi mainiosti esimerkiksi tilitoimisto tai lääkärin vastaanotto.

Muutostöiden myötä liikekeskuksen neliömäärä tuplaantu 3000: een. K-market saa lisätilaa, ja rakennukseen on kaavailtu muun muassa leipomoa.

”Kauppakeskuksen nykyiset tilat ovat täynnä, ja kysyntää hyville liikepaikoille tuntuu olevan. Ajat ovat kovat, mutta eteenpäin on mentävä. Luotamme kauppapaikan vetovoimaan”, Jokinen perustelee hanketta.

Kiinteistön laajentaminen aloitetaan heti, kun uusiin tiloihin on saatu tarpeeksi vuokralaisia. Jokinen arvioi rakentamiseen vierähtävän noin vuoden päivät. Liikekeskuksen nykyiset vuokralaiset voivat toimia rakennustöiden ajan normaalisti.

Hankkeen taustavoimina ovat Häijään Nesteen omistavat Janne ja Juha Jokinen. Häijään liikekeskuksen he omistavat yhdessä Rakennusliike Myllymäen veljesten Ari ja Marko Myllymäen kanssa. Suunnitteilla oleva laajennushanke on siis kahden veljesparin käsialaa.

Häijään kauppakeskittymä havainnekuvassa. Vasemmalla Neste, oikealla uudistunut liikekeskus. Myös paikoitusaluetta on tarkoitus muuttaa. Kuva. Insinööritoimisto Markku Posti Oy.
Häijään kauppakeskittymä havainnekuvassa. Vasemmalla Neste, oikealla uudistunut liikekeskus. Myös paikoitusaluetta on tarkoitus muuttaa. Kuva. Insinööritoimisto Markku Posti Oy.

Poimintoja

  • erittäin hienoa

    kun vielä juustola aloittaa uudisrakentamisen ja säästömarketin pojat koskinen ja tuominen saavat oman hankkeensa häijäästä tulee sastamalan uusi kauppakeskittymä superia odotellessa

  • Äijä Uotsolasta

    Onnea yrittäjille, hanke on hieno ja kehittyvä! – Apteekki on jo siirtymässä noihin tiloihin. – Hyvä! – Nyt sopii odotella mitä mahtaa Alko tehdä?

  • Nuotio pihalle

    Pelkän ”sisäruokinnan” lisäksi toisi paikalle väriä ja tasoa se että aseman nykyinen nuotiopaikka siirrettäisiin vakiasiakkaineen sisätiloista ulos kenen tahansa käyttöön!

    • Nuotio pihalle

      Ihan totta. – Ei saastuttaisi sisäilmaa eikä häiritsisi sen enempää vakituisia kuin satunnaisia matkailijoita…

  • Paikallinen

    Mitenkäs parkkipaikat? Nytkään niitä ei ole mitenkään liikaa, ja laajennos syö niitä entisestään

  • jaa a

    Todella hienoa, että kaikki eivät vaan valita ja manaa tulevaisuutta.
    Jos on kysyntää niin tehdään ja otetaan riski.

  • jaa a

    ”Mitenkäs parkkipaikat? Nytkään niitä ei ole mitenkään liikaa, ja laajennos syö niitä entisestään”

    Kyllä sinne mahtuu… kyseessä ei kuitenkaan ole mikään kehäkolmosen asutusalue

  • jee!

    Nyt ku viä alkasivat maksaa palkkaa tytöille eikä vuosikausia pakoteta tekeen harjottelijapalkalla töitä. Vai onko jo tilanne korjaantunu

    • peesaaja

      Hyvä idea, kyllä äijien ja muijien tarttis puntille päästä moderni kuntosali olis tervetullut

  • epäkuntoinen

    tehkää kuntosalinne mommin meijeriin. se sopivan kylmä. opiston piiritkin siirrettiin sieltä pois.

  • Nimetön

    Juustola tai Neste jompi kumpi putoo,ei riitä asiakkaita ku uotsolasta löytyy myös!!!

Kommentointi ei ole käytössä.