Sukula sukkuloi Hovipiiassa

Jyrki Sukula
Jyrki Sukula. Kuva: Nelonen Media.

Sastamalan Vammalassa Hovipiiassa kuvataan kuluvalla viikolla huippukokki Jyrki Sukulan ohjelmaa Kuppilat kuntoon. Ravintola kertoo asiasta Facebook-sivullaan.

Kuppilat kuntoon -ohjelmassa Jyrki Sukula auttaa erilaisia ruokapaikkoja löytämään punaisen langan toimintaansa.

Hovipiiassa kuvattu jakso esitetään 25. marraskuuta.

Poimintoja

  • Pettynyt Hovipiikaan

    Kerran kävin ja se oli samalla ensimmäinen ja viimeinen kerta. Paikka on luotaantyöntävästi sisustettu varastohallimainen. Ruoka oli syöntikelvotonta
    lähes mautonta mössöä. Ja henkilökunta ylimielistä, ei asiakaspalveluun sopivaa.
    Samaa olvat monet muutkin siellä sen yhden kerran käyneet tuttavani.

  • Päivittäin ruokaileva nainen

    Minulla on täysin päinvastaisia kokemuksia. Varsinkin tumman kauniin naiskokin kokatessa ruoka on erinomaista. Tarjoilijat ovat ystävällisiä. Tervehtivät aina ja ovat muutenkin mukavia. Paikan sisustus nyt ei ole ihan minun makuuni mutta ihan ok.

  • Nimetön

    Siinä oliskin loppuvuoden hommat Sukulalle kun kiertäs tän kylän joka ainoon ruokapaikan! Ei vaan taida olla rahaa ihan kaikilla maksaa sille. Kyl se vaan niin on että täältä täytyy kulinaristin lähtee Tampereelle asti syömään jos haluaa HYVÄÄ ruokaa. Nälkä se kyllä lähtee Mamilla Reffillä tai Hovipojassakin!

    Kyl se taitaa niin olla että 25.11.2015 ulos tulevassa jaksossakin paras eväs tulee kaljahanasta!

  • Nimetön

    Ruoka Hovipiiassa on ollut ihan ok, mutta ei mitään sen ihmeellisempää vau -elämystä sieltä ole tullut. Hinta-laatu -suhde ei ole ollut ihan kohdallaan, on menty vähän riman alta. Koko henkilökunta ei ole sisäistänyt palveluasenteen merkitystä, varsinkin reklamointitilanteen hoito on ollut ala-arvoista.
    Toivotaan että saavat tästä lisäpotkua ja sellaista ruoan aitoa arvostamista. Kunhan teen ja minä olen vain täällä töissä -asenne ei oikein toimi.

  • Nimetön

    Paikka kylmä, ruoka huonoa ja sitä sai odottaa kauan. Tosin minulla vain yksi käynti kokemus, mutta se kyllä riitti.

  • Nimetön

    Näistä kirjoituksista tulee aina mieleen, että tulisipa sota ja pula-aika, jotta loppuisi turha valitus ja alkaisi tavallinen ruoka kelpaamaan. No, pula-aika on jo monille osunut kohdalle.

    • Nimetön

      Tavallista ruokaa saa kotosalla. Jos haluaa maksaa ruuasta paikkaan, jonka pitäisi olla erikoistunut ruuan valmistukseen, saa siltä jotain vaatiakin.
      Pula-aikana katsotaan sitten sen ajan jutut.

    • Nimetön

      Eräs vanha rouva aikoinaan miten hänen teki mieli sota-aikana ranskanleipää ja voita. Tuolloin oli varmaankin pulaa kaikesta, että kyllä se sota opettaa ainakin nöyremmäksi. Esim. sodan käynyt isäni ei koskaan valittanut ruuasta vaan söi mitä tarjolla oli.

  • Nimetön

    En ole käynyt ko. paikassa kuin kerran syömässä. Ruoka oli mielestäni hyvää tosin sitä sai jonkin aikaa odotella. Miestarjoilija oli ihan ystävällinen.
    Ruokalista oli mielestäni vähän puuteellinen, kun oli melko vähän vaihtoehtoja, mutta hinnat kyllä kohtuulliset.

  • Ryhmäruokailun järjestänyt

    Sinä onkin Sukulalle työtä. Heikoin kuppila mitä tämän kaupungin rajojen sisäpuolella on.
    Totaalisesti pettynyt. En suosittele !

    • Nimetön

      Näiden kirjoitusten perusteella voin vain todeta, että ei ole helppoa olla yrittäjä ainakaan täällä Vammalassa !

  • Peukut

    Aina olen Hovipiiasta saanut hyvää ruokaa! Suurin peukku lähtee edellisessä listassa olleelle vuohejuustohärälle ja lemppariin kuuluvalle vuohenjuustosalaatille!!

  • Nimetön

    Taitaa tumman naiskokin kehuja kuulua sisarusparveen ja hänen ”hyvä” asiakaspalvelunsa/ruuanlaittotaitonsa lopahtaa suvun palvelemiseen.. surkea paikka, karmea pussikastike/ruoka!!

  • Nimetön

    Kyllä tarvittaisiin jokaiseen ruokapaikkaan Sastamalan keskustassa todellakin Sukula tyyppejä.Itse palvelualalla. Ei auta vaikka ruoka varsinkin lounaspöydissä olisi maukasta ,ongelmana on vanhanaikaiset lämpövaunut,ruoka ei pysy lämpimänä.Miten kauniimmin aseteltu ja huoliteltu buffe ja lautasannokset ovat, se on osa myyntivalttia.Todella hyvä idea ravintoloitsijalle ottaa vastaan neuvoja expertiltä jotta ei kirjallisuus päivien epäonnistuminen toistu.

  • Sillontällönkävijä

    Kyllä täällä näköjään aina näitä ihme valittajia riittää!!
    Ruoka on ollu mielestäni ihan ok. Mutta ei vielä ihan hintansa väärttiä. Toivotaan että Sukula saa jotain hyvää aikaan!

  • Nimetön

    Miksi ihmiset tarvitsevat ravintoloita? Kotiruoka on hyvää. Pari kertaa vuodessa voin käydä jossain kansankuppilassa. Silloinkin riittää se, että ruoka on kuumaa ja kypsää. Tietysti en tuota kansantaloudelle perheineni mitään, mutta en siltä mitään viekään. Että tasoissa ollaan.

  • Nimetön

    Hyvä ruoka ollut aina – toivottavasti mm. Juustoburger, lohisalaatti ja kanasalaatti jäävät listalle. Ikkunan vieressä olevissa pöydissä vetää varsinkin talvisin, toivottavasti sille tehdään jotain.

  • muusiperuna

    Perjantaina kävin syömässä pihvitkin meni kätevästi pillillä kun sukkula heilui grillillä, tilasin muusia meinasi tulla thusoonia.
    Hyvää syksyä kaikille myös maikille:)

  • Amanda Jaakontytär

    Ei Vammalaan kannata sitten pakolaisiakaan ottaa. Mellakoivat muutenkin suomalaista ruokaa vastaan.

  • ei kronkeli

    Muutamia kertoja käyneenä,,,,Parannusta tarvitaan joka saralla eli toivotaan parasta eikä pelätä pahinta!

    • Ruokailijana 2 vuotta

      Tsemppiä Hovipiikalaiset, ja kaikki muutkin Sastamalan yrittäjät!
      Palvelualalla riittää aina marisijoita, eli ei heistä sen enempää. Ihan rento ja mukava paikka Hovipiika on, ja hinta/laatusuhde kohdillaan. Vuokraisännälle vois kertoa, että laittaa talveksi ikkunapaikkojen viereen lisää lämmitystä. On rohkea veto tuo Sukulan vierailupyyntö!
      Syömme elääksemme, emme elä syödäksemme 😉

  • Nimetön

    Vinkit tulleet asiakkailta, ja kun kerran ravintola on ottanut tarjotun avun vastaan niin onneksi ovat itsekin tiedostaneet että parantamisen varaa on. Paikka on rento ja mukava, se on totta. Hinta/laatu -suhteesta olen eri mieltä. Jos pippuripihvin kanssa tarjotaan perus salaatti/kurkku/tomaatti niin ei kuulkaa, se ei tosiaankaan kuulu siihen annokseen. Jos annoksessa on paahdetut kasvikset niin oletan saavani jotain muutakin kuin paprikaa. Kermaperunat haluan sillä hinnalla jotain muuta kuin lämmitettyä pakastemössöä. Joten jos haluaa olla oikea ruokaravintola niin parantamisen varaa on reilusti.

  • Nimetön

    Meinaatko että avun saa vain vastaanottamalla? Luulenpa että Sukula tuotantoyhtiöineen kyllä kirjoittaa tästä avun saannista 5-numeroisen laskun. En sillä etteikö se olisi kannattava sijoitus, mutta jos joku luulee että avun ilmaiseksi saa.

  • Nimetön

    Kuka sitä lehdessä nyt kehtaisi sanoa että tilanne oli pisteessä konkurssi tai Sukula?

  • Odottavalla kannalla

    Hovipiikaan olen valitettavasti joutunut pettymään useamman kerran. Mutta onhan Vammalassa monta sellaistakin paikkaa, joihin menee mielellään syömään. Positiivisia kokemuksia ovat varsinkin King Garden, Defi, Seurahuone, Pyymäki ja Ege.
    Toivottavasti Hovipiiassa tehdään jotain sisätiloille ruuan laadun parantamisen lisäksi.

  • Nimetön

    Olen usein syönyt lounaan tai valinnut listalta. Lounassalaattipöytä voisi olla runsaampi ja sisältää enemmän tuoretta. Ruoassa ei ole ollut moittimista. Pidän ravintolan sisustuksesta, vaikka sitä moni täällä on haukkunut. Käydessäni Hovipiiassa olen joka kerta saanut hyvää asiakaspalvelua ja lapsiasiakkaat on huomioitu hyvin.

  • Nimetön

    itse kokkina olen kyllä ollut tyytyväinen pippuripihviin siellä aina.ja palvelu ollut nopeaa ja todella ystävällistä.viileä siellä on ollut ja sisustus kaipaa päivitystä.hinta ollut paljon treen hintoja halvempi.:)innolla odotan miltä näyttää uusi menu…

  • Nimetön

    Hovipiiassa aina saanut hyvää ruokaa ja hintalaatusuhde ollut kohdillaan. Ei ehkä paras ravintola maan päällä, mutta on hinnatkin halvemmat kuin paremmissa paikoissa. Ja näitä kommentteja lueskellessa kyllä huomaa miten kateellista väkeä täältä Vammalasta löytyy, ei ole helppoa yrittäjällä ei… Toivottavasti Hovipiialla lähtisi menemään paremmin nyt Sukulan vierailun jälkeen!

    • Nimetön

      En ole kateellinen, saanut paikassa vain huonoa ruokaa. Sai vielä palella helvetisti sitä syödessään.
      Kyllä myös yrittäjän pitää pystyä ottamaan kritiikkiä vastaan.
      Eikä toisen mielipidettä voi myöskään tyrmätä, jos oma nyt sattuu olemaan toinen. Sinä tykkäät, minä en.

  • Nimetön

    Anonyymina varsinkin kielteisen palautteen anto mediassa on epäkohteliasta, sisvistymätöntäkin. Ja kyllä, saattaa siinä olla tyrvääläinen kateuskin mausteena.
    Pienillä paikkakunnilla ja kylissä, kuten Vammala, ”naapurikateus” on yllättävän yleistä: mustamaalaus on totta, (olen henk.koht. sitä nähnyt ja kuullut.)
    Tällainen sanonta on paikallaan:
    ”Jos olet tyytymätön palveluumme, kerro se meille. Jos olet tyytyväinen, kerro se muille!”

    • Nimetön

      Varmaan tyrvääläinen tapa aina moittia.
      Olen kyllä odottanut, että joku edes nyt antaisi positiivista palautetta!
      Itse en voi antaa en ole käynyt asiakkaana.
      Ehkä Sukulakin on odottanut että joku kommentoisi muutoksiin!
      Ei täällä kehuta, haukutaan vain!!!!

  • Sami

    Aivan mahtava hommaku tuli Jyrki jeesiin! Kerran käyty ja siivet oli ok, vaimokkeen hamppari oli jees ja tyttären lehtipihvi jees. Riittääkö jees siihen että maksan reilu 70 siittä riemusta, ei riitä! Mutta varmasti menemme uudestaan ja toivonkin että muutkin menisivät testaamaan. Kyllä näitä paikallisia tulisi kuitenkin suosia, eikä olla vahingoniloisia kun menee persiilleen. Emmää ny miehenä sisustuksesta mtn tiiä, mut kieltämättä kun siinä katseli muutamn ”ammatlaisen” ryyppäämistä ja toisen kantamista autoon, niin se ei sisustaan ruokapaikassa kuulu. Tsemppiä Hovipiika ja muut yrittäjät!

  • Nimetön

    En nyt oikein ymmärrä miten se että on saanut huonoa ruokaa tai huonoa palvelua ja kertoo siitä muille, olisi kateutta yrittäjää kohtaan?

    • Nimetön

      Anna jokaisen tehdä omat huomionsa. Ennakkoluuloilla varustettuna saattaa moni olla jopa menemättä paikkaan/liikkeeseen, jossa palvelu ja tuotteet sitten loputa ovatkin hänelle ihan ok.
      Ihmisillä on erilainen maku: yksi tykkää yhdestä, toinen toisesta. Se meille suotakoon:)

  • Nimetön

    Kaks kertaa olen käynyt syömässä. Eka kerta oli suuri pettymys ja ajattelin etten toiste mene. Mutta aina täytyy kaksi kertaa koittaa jos toisellakin kertaa on pettymys niin sit ei tarvi enään mennä. Mutta toinen kerta oli hyvä ruoka oli hyvää ja palvelu toimi. Mielestäni skarpannut paljon alun katastrooffin jälkeen. On mukava ettei enään tarvi kuluttaa aikaansa siihen että ajelee treelle ja takas vaan syömään. Kiitos hovipiikalaiset hyvästä ruuasta ja palvelusta.

Kommentointi ei ole käytössä.