Hallitus kuuli kunniansa Vammalan Sosialidemokraattien vuosijuhlassa

Maan hallitus kuuli kunniansa Vammalan Sosialidemokraattien 120-vuotisjuhlassa lauantaina Vammalan lukiolla. Tasa-arvoisen yhteiskunnan puolustajaksi ja rakentajaksi tunnustautuvan SDP:n Puheenjohtaja Antti Rinne ja paikallinen kansanedustaja Ilmari Nurminen olivat erityisen huolissaan eriarvoistumisesta, johon hallituksen kaavailemat leikkaukset ja pakkolait heidän mielestään johtavat.
”Tuloerot kasvavat. Lapsiperheiltä, eläkeläisiltä ja työttömiltä leikataan. Lisäksi tulevaisuutta murennetaan viemällä koulutuksesta pois euroja. Nämä eivät ole oikeita ratkaisuja. Työelämää koskevat pakkolait lisäävät myös tuloeroja. Näillä ei lisätä kotimaista kysyntää, eikä niillä ole mitään tekemistä viennin kasvattamisessa”, jyrähtää Rinne.

Puheenjohtaja sanoo puolueensa tuovan näytille vaihtoehtobudjetin marraskuussa. Budjetilla on Rinteen mukaan samat vaikutukset kuin hallituksen esityksillä, mutta kyseessä on oikeudenmukaisempi malli. Siinä hyvätuloiset kantavat enemmän vastuuta kuin nyt. Hallituksen kiristyspolitiikalle tuotavan vaihtoehdon Rinne toivoo käyvän suomalaisille.
”Silti emme katsele galluppien kannatuslukuja, mutta toivomme tietenkin suomalaisten huomaavan, että puolueemme on hyvä vaihtoehto.”
Keväällä kansanedustajaksi noussut Ilmari Nurminen oli samoilla linjoilla puheenjohtajan kanssa. Nurminen korosti myös ilmastonmuutoksen vaikutusta maailmalaajuisesti.
”Meidän on puolueena otettava kantaa ilmastonmuutokseen ja etsittävä uusia ratkaisuja. Jos emme tee niin, maapallo ei pysy hyvänä tuleville sukupolville. Ilmastonmuutos vaikuttaa ehkä eniten tuleviin päätöksiimme.”

Lue lisää Alueviestistä 7.10.

Neljä vahvaa demaria juttusilla 120-vuotisjuhlassa. Vasemmalla entinen kansanedustaja Timo Roos, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne, kansanedustaja Ilmari Nurminen ja juhlivan yhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Metsälä.
Neljä vahvaa demaria juttusilla 120-vuotisjuhlassa. Vasemmalla entinen kansanedustaja Timo Roos, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne, kansanedustaja Ilmari Nurminen ja juhlivan yhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Metsälä.

Poimintoja

  • Nimetön

    Rinne näyttää unohtaneen minkä salkun päällä istu eikä uskaltanut painaa hätäjarrua vaan otti vaan lisää lainaa. Hävetköön tommoset jotka ei uskalla ottaa vastuuta teoistaan !

  • Nimetön

    ”Budjetilla on Rinteen mukaan samat vaikutukset kuin hallituksen esityksillä, mutta kyseessä on oikeudenmukaisempi malli. Siinä hyvätuloiset kantavat enemmän vastuuta kuin nyt.” Eikös ne niin ole tehneet tähänkin saakka……

    • Nimetön

      Minä taas oli erittäin iloinen, kun luin tämän kannanoton Ilmarilta! Kiitos siitä! Toivon sydämestäni, että kaikki kansanedustajat ottavat tämän huomioon. Nämä asiat ovat todellinen uhka jopa maailmanrauhalle, puhumattakaan maapallon tulevaisuudesta.
      Muuten tämä hallituksen räksyttäminen tuntuu aika populistiselta touhulta.

      • Nimetön

        Täysin samaa mieltä kanssasi. Kukahan muuten on laittanut yhden viisaan lauseen Ilmarin suuhun?

  • Heimo Heinonen

    Olikos se nii, että noin 2 % rikkaimmista maksaa 20 % veroista, että siinä sitä tasa-arvoista politiikkaa…

  • Nimetön

    kyllä demarien ny kelpaa huudella kun itte ovat olleet sotkemassa maan taloutta

  • Nimetön

    Kuvassa näyttää olevan demareiden yrittäjäsiipi ja talousosaamisen terävin kärki.

  • Nimetön

    Ilmarille on tainnut nousta `se` päähän ja täysin selväksi on käynyt sekin että valtiontaloudesta ei mitään käsitä. Olishan se Vammalaankin jo halunnut yhtä sun toista ja nimenomaan toisten rahoilla eli lainarahalla.

  • Nimetön

    Tyrvääläistä suunnatonta kateutta, jos joku on todella tyhmä, niin miksi ihmeessä se täytyy täällä kommentti palstalla kaikille kuuluttaa.

  • Nimetön

    Demarit hirttäytyvät ay väen riistovaatimuksiin. Ay – porukka ei välitä eläkeläisistä ja työttömistä.

    • Nimetön

      Kun ay-liikkeen edustusta ei ole nyt hallituksessa, jälki on karmeaa. Ammattiyhdistysten vastapeluri EK sanelee sätkynukke Sipilälle, mitä kuristuspäätöksiä pitää tehdä. Vain hallituksessa voi vaikuttaa, sanoi Soinikin, eikä muuta sitten ole sanonut tai tehnyt, kapitalistien sylikoira. Koko irvokas näytelmä johtuu siitä, että populistipuolueet ovat harhauttaneet työläiset äänestämään etujensa vastaiset edustajat eduskuntaan. Tämän erehdyksen seurauksia korjataan vielä vuosikymmeniä. Olkaa seuraavissa vaaleissa viisaampia.

  • Nimetön

    Rinne opettaa Ilmarista tosi hyvän jarrumiehen ja ay -miehen. Pehvat penkkiin ja työttömistä viis!

  • Nimetön

    No no!!!! kyllä se Ilmari on hyvän asian puolesta siis vanhusten, jotka jo ovat antaneet osansa tälle maalle.

  • Nimetön

    Mun käsittääkseni vanhukset vain vie. Ei nykytyöläiset ja niitten lapset tämmösiä nykyajan eläkeläisetuja saa!

Kommentointi ei ole käytössä.